Χρήστος Λούλης: Το μεγαλύτερο λάθος μου είναι όσα είπα για τη Ζέτα

13:00 30/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Να εξηγήσει τις δηλώσεις του για τη Ζέτα Μακρυπούλια προσπάθησε ο ηθοποιός  Χρήστος Λούλης, ο οποίος φιλοξενήθηκε  σήμερα  στην εκπομπή «Πρωινό μου».
« Αν ήξερα ότι θα γινόταν τόσο μεγάλο θέμα, δεν θα μιλούσα ποτέ. Δεν είπα ότι  η Ζέτα δεν είναι ηθοποιός, είπα ότι δεν τη θεωρώ συνάδελφο και αυτό έχει διαφορά.  Εγώ θεωρώ συναδέλφους μου ανθρώπους με τους οποίους έχουμε την ίδια καθημερινότητα, που τους βλέπω στην πρόβα, βλέπω τα μάτια

τους, βλέπω τον αγώνα που κάνουν μέσα τους,  που σκέφτονται και αισθάνονται, που εξωτερικεύουν όσα νιώθουν για να παίξουν, που κουράζουν το σώμα τους, που χαλάμε μαζί τα γόνατά μας και τις μέσες μας για να ανεβάσουμε μια παράσταση. Η Ζέτα δεν κάνει μόνο θέατρο, θα κάνει και μια ταινία, ένα σίριαλ, ένα show στην τηλεόραση.  Έχει πιο διευρυμένους ορίζοντες από μένα και αυτό που κάνει είναι διαφορετικό, έχει άλλο αποτέλεσμα και εξυπηρετεί άλλους στόχους. Όσα είπα ήταν μεγάλο μου λάθος, το μεγαλύτερο που έχω κάνει. Εξάλλου, δεν πιστεύω ότι τον κόσμο τον ενδιαφέρει αν εγώ θεωρώ τη Ζέτα ηθοποιό ή όχι.»

Keywords
Αναζητήσεις
χρηστος λουλης γιαζετα μακρυπουλια
Τυχαία Θέματα