Χρ. Λούλης: Έγινα ηθοποιός για τις γκόμενες και τα εξώφυλλα

14:50 30/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Την αυτοκριτική του έκανε μεταξύ άλλων, σήμερα ο Χρήστος Λούλης εξηγώντας στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που τον  φιλοξένησαν στην εκπομπή τους ότι άλλαξε τρόπο σκέψης από τότε που ήταν 20 χρονών. Ο νεαρός ηθοποιός που έχει παίξει στην Επίδαυρο, έχει τιμηθεί με βραβείο Χορν για την ερμηνεία του και τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στο θέατρο

ερμηνεύοντας  δύσκολους και απαιτητικούς ρόλους, παραδέχτηκε ότι έγινε ηθοποιός με πιο επιφανειακά κίνητρα, αλλά μεταμορφώθηκε στην πορεία του χρόνου γιατί όσα  έμαθε άλλαξαν το μυαλό και τον ψυχισμό του.
«Όταν ήμουν 2O χρονών και πήγα στη δραματική, πήγα με άλλα κίνητρα.  Να με βλέπουν οι γκόμενες, να αποκτήσω δόξα, να κάνω εξώφυλλα.  Στην πορεία όμως, συνάντησα κάποιους ανθρώπους που με έκαναν να δω την ουσία του θεάτρου.  Το θέατρο είναι ένα ταξίδι ψυχικό και συναισθηματικό, γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και τους άλλους, την ανθρώπινη ψυχή, βιώνεις διαφορετικά και έντονα συναισθήματα.  Είναι μια μορφή τέχνης πολύ γοητευτική και είναι μαγική η επικοινωνία με το θεατή και όσα μπορείς να του μεταφέρεις. Σιγά σιγά όλο αυτό με απορρόφησε και άλλαξα τρόπο σκέψης. Δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη, έγινε σταδιακά.»
«Δηλαδή εσύ ξεκίνησες να γίνεις… Ζέτα  και έγινες …Λούλης»  σχολίασε με χιούμορ ο  Γιώργος Λιάγκας. «Ναι», απάντησε χαμογελώντας ο ηθοποιός.
Εμείς του βγάζουμε το καπέλο για την ειλικρίνεια του…

Keywords
Τυχαία Θέματα