«Ξέρω ποιος σκότωσε τη ζάμπλουτη Εύα»!

Ανατριχίλες προκαλεί η συνέντευξη της τραγικής μητέρας. Γιατί θεωρεί τον Κροίσο γαμπρό της υπεύθυνο για τον μυστηριώδη θάνατο του παιδιού της. Τι ρόλο έπαιξε η πτήση από Λος Άντζελες.

Φορώντας ένα σκούρο μπλε ναυτικό κουστούμι το οποίο ταίριαξε άψογα με μια εντυπωσιακή τσάντα γνωστού σχεδιαστή και κρατώντας μια πλαστική σακούλα γεμάτη βρετανικές εφημερίδες, η Νάνσι Κέμενι προσγειώθηκε στη Βόρεια Καρολίνα και μίλησε για τον τραγικό θάνατο της κόρης της, Εύας Ράουσινγκ που έχει συγκλονίσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Ο

πόνος για την μεγάλη απώλεια αλλά και για την ανατριχιαστική πληροφορία της Scotland Yard (το πτώμα της ζάμπλουτης Εύας βρίσκονταν μια βδομάδα στο πανάκριβο κρεβάτι της χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι) μετατρέπεται σε οργή κατά του συζύγου.

Ο δισεκατομμυριούχος κληρονόμος της Tetra Pak, Χανς Κρίστιαν Ράουσινγκ σκότωσε τελικά την Αμερικανίδα γυναίκα του στην Βρετανία και την κρατούσε νεκρή στην χλιδάτη τους έπαυλη;

«Η Εύα ήταν στην Αμερική και τον περίμενε να έρθει να μπει μαζί της σε κέντρο αποτοξίνωσης. Δεν ερχόταν και δεν της τηλεφωνούσε. Ανησύχησε πολύ και πήρε το πρώτο αεροπλάνο από Λος Άντζελες για Λονδίνο προκειμένου να δει μήπως έπαθε κάτι. Δυστυχώς, αυτή η πτήση την οδήγησε στον θάνατο», ξεσπάει η μητέρα –σύζυγος του πρώην διευθυντή της Pepsi- μπροστά στην υπερπολυτελή της έπαυλη στην Αμερική.

Τι σχέση μπορεί να έχει μια αεροπορική πτήση με τον θάνατο της πιο πλούσιας γυναίκας στην Βρετανία;

«Η Εύα είχε προβλήματα με την καρδιά της. Της είχαν βάλει βηματοδότη αλλά από τότε που της αντικατέστησαν τη βαλβίδα δεν πήγαινε στον γιατρό όπως όφειλε. Απλά δεν ξαναπήγε πτοέ στον γιατρό… Η υπερατλαντική πτήση κάτι έκανε στον βηματοδότη και η καρδιά της σταμάτησε», λέει η κυρία Κέμενι που πιστεύει ότι αν ο Ράουσινγκ είχε κάνει ένα τηλεφώνημα στην 48χρονη Εύα, θα ήταν τώρα ζωντανή στο Λος Άντζελες.

Είχε ήδη ξεκινήσει το πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά σε ένα από τα πιο γνωστά κέντρα της πόλης των Αγγέλων και περίμενε τον άντρα της που επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού. Οι δυο τους άλλωστε είχαν γνωριστεί προ 20ετίας σε βρετανική κλινική αποτοξίνωσης…

Πάνω στο ξέσπασμα και την οργή της, η μητέρα της Εύας Ράουσινγκ είπε πως ο γαμπρός της με τα 6,2 δισεκατομμύρια ευρώ του… βγήκε κιόλας καθαρός από την υπόθεση παρότι στο δικό του σπίτι βρέθηκε νεκρή η κόρη της τυχαία από την αστυνομία. Και τα αίτια του θανάτου παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που μόλις παρέλαβαν οι αστυνομικοί δεν έριξαν φως στην υπόθεση. Κανείς δεν ξέρει ακόμη πώς πέθανε η Εύα Ράουσινγκ, πότε άφησε την τελευταία της πνοή και γιατί ο Χαν Κρίστιαν Ράουσινγκ έμενε με ένα πτώμα στο σπίτι μια ολόκληρη εβδομάδα…

Η Scotland Yard τον συνέλαβε ως ύποπτο για τον θάνατο της συζύγου του αλλά τον έστειλε στο νοσοκομείο γιατί βρισκόταν σε τραγική κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες των βρετανικών media, ο λόγος για τον οποίο προσπάθησε να αγοράσει ναρκωτικά μέρα μεσημέρι (τον συ

Keywords
Τυχαία Θέματα