Βιβλίο που βάζει φωτιές: Τρανσέξουαλ αποκαλύπτει ερωτικές βραδιές με έλληνες διάσημους!

Η τρανσέξουαλ Εύα Κουμαριανού δίνει μία πρώτη γεύση από την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Το ταξίδι της ζωής μου» και αναφέρεται στο ειδύλλιο που είχε με ζεν πρεμιέ και στον έρωτά της με τραγουδιστή του «Fame Story».

Σύμφωνα με το gossiptv.gr, η Εύα Κουμαριανού αποκαλύπτει τον έρωτα της με ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’70 και δηλώνει: «Θα μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί αν η κοινωνία μας ήταν διαφορετική».

Επίσης αποκαλύπτει και τη σχέση της με τραγουδιστή που συμμετείχε στο ριάλιτι Fame Story: «Ήταν ένας θυελλώδης δεσμός που παραλίγο να δει τα φώτα της δημοσιότητας. Θυμάμαι μια φορά είχαμε πάει βόλτα με το αυτοκίνητό μου στην παραλία και μας έπιασαν σε τρυφερές περιπτύξεις αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή. Μάλιστα το θέμα βγήκε και σε τηλεοπτικό σταθμό με τίτλο «Γνωστή τρανσέξουαλ πιάστηκε στα πράσα με νεαρό ανερχόμενο τραγουδιστή!» Πίστευε ότι το έδωσα εγώ το θέμα και ήρθε και μου έσπασε το αυτοκίνητο. Το θέμα το είχε δώσει ένας αστυνομικός».

Τέλος η τρανσέξουαλ δηλώνει ότι έζησε δύσκολη ζωή και κλείνει την αφήγηση της λέγοντας: «Έζησα μια ζωή που δεν ήταν καθόλου ρόδινη. Γνώρισα πολλούς ανθρώπους, έζησα στο αναμορφωτήριο, φυλακή, ταξίδεψα, αγάπησα, πέρασα όμορφα, γνώρισα δυσκολίες. Αυτό, όμως, που έμαθα είναι να είμαι αληθινή και την αλήθεια μου αυτή σας καταθέτω».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα