Η Λίζι Κάπλαν ζητά από τους άντρες να χρησιμοποιούν ολόκληρη τη γλώσσα τους

Στο νέο τεύχος του αμερικάνικου GQ η Λίζα Κάπλαν δίνει πιπεράτες απαντήσεις για το τρίο μεταξύ γυναικών, το γαλλικό φιλί και τη λέξη που δε θα ήθελε με τίποτα να ακούσει.

Η πρώην πρωταγωνιστρία της σειράς «Mean Girls» με αφορμή την πρεμιέρα του νέου της σόου που θα ονομάζεται «Masters of Sex» έδωσε συνέντευη στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού GQ και απάντησε σε ερωτήσεις για το σεξ.

Μεταξύ άλλων είπε με πολύ νόημα ότι αν μια γυναίκα της έλεγε πως θα ήθελε να κάνει τρίο μαζί με αυτή και τον άντρα της θα το έβρισκε κολακευτικό, αλλά αν το ζητούσε ο άντρας τότε θα αισθανόταν

προσβεβλημένη.

Στα όσα είπε ανέφερε και τη λέξη που την κάνει να νιώθει άβολα και αρχίζει από «Αγά-» και τελειώνει σε «-πη» και πως αν ένας άντρας της έλεγε ότι την αγαπά θα τον πέταγε έξω από το σπίτι.

Τέλος, αποκάλυψε τι είναι αυτό που την εκενυρίζει στους άντρες στα πρώτα ραντεβού: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο προσβλητικό για μένα από έναν άντρα να χρησιμοποιί τη μισή γλώσσα του στο πρώτο ραντεβού. Για ποιο λόγο; Χρησιμοποίησε όλη τη γλώσσα στο πρώτο ραντεβού ότι κι αν κάνεις».

Τ' ακούσατε όλοι παιδιά, γι' αυτό από δω και πέρα να προσέχετε!

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Αναζητήσεις
lizi kaplan
Τυχαία Θέματα