Μιχαλοκιάκος: Ναι, μπορεί να αποχωρήσουμε από τη Βουλή – Δεν φταίμε εμείς για την αποσταθεροποίηση

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο παραίτησης ολόκληρης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος έφτασε στο κτήριο του Κοινοβουλίου παρέα με τον βουλευτή Γιάννη Λαγό.

Μετά από επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο γενικός γραμματέας του εθνικιστικού κόμματος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της ομαδικής παραίτησης, επισημαίνοντας

πως «στο πλαίσιο των νόμιμων συνταγματικών δικαιωμάτων μας θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα».

Παράλληλα, στις ερωτήσεις σχετικά με την αποσταθεροποίηση της χώρας, καθώς σε περίπτωση που κάνουν τις απειλές τους πραγματικότητα θα διενεργηθούν επαναληπτικές εκλογές στις 15 μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας, ο ίδιος δήλωσε: «Όλα είναι ανοιχτά», ενώ υποστήριξε: «αν η χώρα μπει σε τροχιά αποσταθεροποίησης δεν θα φταίει η ΧΑ. Η Χρυσή Αυγή αμύνεται».

Και συνέχισε: «η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κίνημα του οποίου η άνοδος δυσαρέστησε αυτούς που λεηλατούν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού επί δεκαετίες, αυτούς που ξεπουλάνε την πατρίδα μας σήμερα κομμάτι-κομμάτι» ενώ τέλος, πρόσθεσε πως το κόμμα του «θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την πολιτική οντότητά του και την πολιτική του τιμή. Εγκληματίες και εγκληματική συμμορία είναι αυτοί οι οποίοι χρεοκόπησαν τη χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία».


Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα