Τσικνοπέμπτη στο Γαλάτσι με πολύ φαγητό και πλούσια δώρα! Θα πεις όχι;

Τσικνοπέμπτη στο Γαλάτσι: 30 αρνιά, 100 κιλά παϊδάκια, 2000 καλαμάκια χοιρινά, πατάτες και σαλάτες εποχής, θα προσφέρει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμένων Νάξου.

Βάζοντας, η ΕΑΣ Νάξου, άφθονο κρέας, 1 τόνο πατάτες Νάξου και σαλάτα εποχής, θα στηθεί τη φετινή Τσικνοπέμπτη, μια μεγάλη γιορτή στον προαύλιο χώρο του Ολυμπιακού

γυμναστηρίου στο Γαλάτσι (Παλαί).

Τα κάρβουνα θα ανάψουν λίγο μετά τις 8 το πρωί και η διανομή θα ολοκληρωθεί στις 2 το μεσημέρι. Μουσική και χορός από Ναξιώτικα συγκροτήματα θα πλαισιώσουν την γιορτή. Είσοδος. Ελεύθερη για όλους.

Η ΕΑΣ Νάξου ευχαριστεί τον Δήμο Γαλατσίου και ιδιαιτέρα τον δημάρχο Γιώργου Μαρκόπουλου για την άμεση ανταπόκριση στην παραχώρηση του χώρου και την άριστη συνεργασία.

Υπ. Επικοινωνίας ΕΑΣ Νάξου: Μάνος Μπανασάκης.

Απόκριες στη Νάξο: Κλέφτες και Τυροκόμοι

Τι συμβαίνει όταν μέσα στη νύχτα ληστές μπαίνουν στο τυροκομείο για να κλέψουν την μαγική συνταγή της γραβιέρας Νάξου ;

Η πόρτα κλείδωσε, τα φώτα έσβησαν. Έχουν μόλις 60 λεπτά να λύσουν 7 γρίφους για να γλιτώσουν . Αν δεν τα καταφέρουν... ο χώρος γεμίζει Τυρό-Ποντίκια.

Escape room: Απόδραση από το τυροκομείο. Δήλωσε συμμετοχή, παίξε με την ομάδα σου και κέρδισε πλούσια δώρα! Ποια είναι αυτά;

Εισιτήρια με επιστροφή Νάξο - ΑθήναΔωροεπιταγές αξίας 100 ευρώκαι πολλά.... νόστιμα δώρα!Από 1-14 Μαρτίου 2016 στην Παραλία Νάξου!

The post Τσικνοπέμπτη στο Γαλάτσι με πολύ φαγητό και πλούσια δώρα! Θα πεις όχι; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα