Συνεχίζει ακάθεκτη τα αφιερώματα η ΕΡΤ με αφορμή τα 50 της χρόνια! Τι ανακοίνωσε;

Πανικός προκλήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο στούντιο της ΕΡΤ, όταν αντιεξουσιαστές εισέβαλαν κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων με τον Πάνο Χαρίτο και τη Λιάνα Κανέλλη σε θέση καλεσμένης.

Ο δημοσιογράφος και η βουλευτής του ΚΚΕ συζητούσαν με αφορμή τα 50 χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης, που γιορτάζει η ΕΡΤ,

τη στιγμή που ακούστηκαν φωνές και στη συνέχεια διακόπηκε η σύνδεση. Πρόκειται για μέλη του Ρουβίκωνα, τα οποία κατέλαβαν το στούντιο με απαίτηση να διαβάσουν μια ανακοίνωση.

Κατά την εισβολή, η Λιάνα Κανέλλη κοιτούσε τους αντιεξουσιαστές, ενώ όταν ο Πάνος Χαρίτος πήγε να περιγράψει τι συνέβη, «κόπηκε» το δελτίο και «έπεσαν» διαφημίσεις. Στη συνέχεια, η ομάδα λογομάχησε με τη βουλευτή ενώ λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε και ξανάρχισε το δελτίο.

Όσον αφορά στην επίσημη ανακοίνωση; «Τα 50 χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης γιορτάζει η ΕΡΤ και σε αυτή τη γιορτή, εκτός από τους εξαίρετους προσκεκλημένους της, αποφάσισε να συμμετάσχει… απρόσκλητη ομάδα 25-30 αντιεξουσιαστών. Εισήλθαν βιαίως στο στούντιο όταν η Λιάνα Κανέλλη, καλεσμένη του Πάνου Χαρίτου, μιλούσε για την επέτειο και διέκοψαν για περίπου δέκα λεπτά το δελτίο Ειδήσεων.

Το δελτίο συνεχίσθηκε κανονικά, αφού οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ διασφάλισαν τον χώρο εργασίας τους και την περιουσία της εταιρείας. Η ΕΡΤ συνεχίζει και τις επόμενες ημέρες, με εκλεκτούς προσκεκλημένους, προσωπικότητες που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως, μάλιστα, έχει γίνει γνωστό, τις επόμενες μέρες οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ τους Τέρενς Κουίκ, Έλλη Στάη, Δημήτρη Κωνσταντάρα, Γιώργο Δουατζή και τον Απόστολο Αποστολόπουλο.

The post Συνεχίζει ακάθεκτη τα αφιερώματα η ΕΡΤ με αφορμή τα 50 της χρόνια! Τι ανακοίνωσε; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα