Τρέχει γυμνός σε σούπερ μάρκετ, περιλούζεται με γάλα και φωνάζει «Πιάνω φωτιά» [βίντεο]

Ένας τρελός σε κάθε παρέα, όλοι οι τρελοί στην δική μας λέει το δημώδες και αν είσαι Αμερικάνος θα μπορείς να το λες περισσότερο από κάθε άλλον. Εκτός από τους θεότρελους και επικίνδυνους που παίρνουν ένα πιστόλι και αρχίζουν και πυροβολούν όποιον δεν τους αρέσει η μούρη και το χρώμα τους (βλ. Τσάρλεστον), έχουν και κάποιες πιο ήπιες τρέλες που σου προκαλούν γέλιο.

Ένας τύπος που είτε τα είχε χαμένα είτε ήθελε να κάνει πλάκα, έβαλε κάλτσες, παπούτσια, μια αποκριάτικη μάσκα και τίποτε άλλο, πήγε σε ένα κατάστημα Walmart στο South Williamson του Κεντάκι και άρχισε να τρέχει ολόγυμνος στους διαδρόμους. Και όχι μόνο. Έφτασε μπροστά στα γαλακτοκομικά, πήρε ένα γάλα και το έριξε όλο πάνω του. Το τρέξιμο άρχισε και πάλι και αυτή τη φορά πρόσθεσε και φωνή. «Πιάνω φωτιά» φώναζε καθώς έτρεχε προς την έξοδο όπου τον περίμενε ο «συνεργός» του. Η αστυνομία ψάχνει τους δύο άντρες να τους συλλάβει και έγινε μείζον ζήτημα το γεγονός στην πιο συντηρητική από τις πολιτείες ως προς τους νόμους, το Κεντάκι.

The post Τρέχει γυμνός σε σούπερ μάρκετ, περιλούζεται με γάλα και φωνάζει «Πιάνω φωτιά» [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα