Και ο Στραματσόνι στο κάδρο των υποψήφιων προπονητών για τον Ολυμπιακό

Την Δευτέρα αναμένεται να παρθούν πολύ κρίσιμες αποφάσεις στον Ολυμπιακό με πρώτο και κύριο θέμα να είναι αυτό του προπονητή, με τον Αντρέα Στραματσόνι να μπαίνει κι εκείνος στο σήριαλ του προπονητή...

Μετά την λύση της συνεργασίας των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Βίτορ Περέιρα, ο «ερυθρόλευκος» πάγκος έχει μείνει ακέφαλος και στο στρατόπεδο

του Ολυμπιακού η εύρεση του επόμενου προπονητή της ομάδας αποτελεί το μεγαλύτερο θέμα για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ύστερα να τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά και ο σχεδιασμός της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όλα αυτά βέβαια θα κριθούν από το Δ.Σ. της Δευτέρας (22/6). Τα στελέχη του Ολυμπιακού θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και θα συζητήσουν για την επόμενη μερα του συλλόγου τόσο σε διοικητικό επίπεδο μετά τους περιοριστικούς όρους που επιβλήθηκαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την απολογία του στον ανακριτή για την «εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο» όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι με την εύρεση του νέου προπονητή και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε ό, τι αφορά το θέμα του προπονητή, σε πρώτο πλάνο «παίζει» το ζήτημα του πρώην τεχνικού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μαρκο Σίλβα, ωστόσο η ιταλική «gazzetta dello sport» βάζει νέα δεδομένα σε αυτό το σήριαλ, με το όνομα του Αντρέα Στραματσόνι να «παίζει» δυνατά, αφού ο Ολυμπιακός φέρεται να του έχει κάνει πρόταση. Πάντως, το παρελθόν του Ιταλού δεν είναι και τόσο καλό, αφού τόσο στην Ίντερ (2012-2013) όσο και στην Ουντινέζε (2014-2015) γνώρισε τι συναίσθημα της απόλυσης.

The post Και ο Στραματσόνι στο κάδρο των υποψήφιων προπονητών για τον Ολυμπιακό appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
στραματσονι βικι
Τυχαία Θέματα