Τραγωδία στο Περιστέρι: 35χρονη ανέβηκε στην ταράτσα της υπηρεσίας της και βούτηξε

Σκηνές –θρίλερ έζησαν το πρωί της Τετάρτης κάτοικοι και περαστικοί του Περιστερίου βλέποντας μια γυναίκα να κάνει βουτιά στο κενό από του κτηρίου που εργαζόταν.

Η γυναίκα ηλικίας 35 έως 40 ετών ήταν υπάλληλος της Περιφέρειας στο Περιστέρι και το πρωί έφθασε κανονικά στην υπηρεσία της και λίγο πριν τις 08:00 βρέθηκε στο κενό πηδώντας από τον 40 όροφο του κτηρίου.

Υπάλληλοι και πολίτες πάγωσαν ενώ κανείς δεν πρόλαβε να ειδοποιήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία και να αποτρέψει το κακό.

Μάλιστα, η γυναίκα φέρεται να άνοιξε την πόρτα της ταράτσας και πήδηξε στο κενό, όμως αν και μια υπάλληλος την είδε δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με το newsit.gr, o δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης δήλωσε πως η γυναίκα που ήταν μόνιμη υπάλληλος στον δήμο, δεν αντιμετώπιζε κίνδυνο απόλυσης, ενώ δεν φαινόταν να έχει κάποιο πρόβλημα, αντιθέτως ήταν κοινωνική και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Ίσως η πίεση από κάποια οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε να είναι η αιτία, αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να πει το παραμικρό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η 35χρονη πήγε σήμερα κανονικά στη δουλειά της, εργάστηκε μαζί άλλους υπαλλήλους της καθαριότητας του Δήμου στην πλατεία και στη συνέχεια, χωρίς να δείξει κάτι που να κάνει τους συναδέλφους της να ανησυχήσουν ανέβηκε στην ταράτσα και έπεσε στο κενό, στον ακάλυπτο του κτηρίου, από ύψος περίπου 15 μέτρων. Αμέσως οι εργαζόμενοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο όμως οι διασώστες απλά διαπίστωσαν το θάνατό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα