Τραγωδία στην Ινδονησία – Περισσότεροι από 100 νεκροί σε αεροπορικό δυστύχημα [εικόνες]

Τουλάχιστον 113 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μετά από πτώση αεροπλάνου στην πόλη Μεντάν της Ινδονησίας, όπως μεταδίδει το BBC.

Ο πιλότος του Hercules C-130 έχασε τον έλεγχο και οδήγησε το στρατιωτικό αεροσκάφος πάνω σε δυο σπίτια και ένα ξενοδοχείο με αποτέλεσμα να προκληθεί μια γιγαντιαία έκρηξη που στοίχισε τη ζωή σ' όλους τους επιβαίνοντες.

Μέχρι στιγμής οι

αρχές έχουν καταφέρει να περισυλλέξουν περίπου 66 σορούς επιβατών και να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ προσπαθούν να απεγκλωβίσουν άλλες.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια πολύ ισχυρή σύγκρουση, που κατέστρεψε ολοσχερώς τις δύο κατοικίες και το μεγαλύτερο τμήμα του αεροπλάνου. Οι αρχές της χώρας αναφέρουν πως είναι πολύ νωρίς να υπολογιστεί ο ακριβής αριθμός των θυμάτων, καθώς κανείς δεν γνωρίζει πόσοι είναι οι πολίτες που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης του αεροσκάφους με τις οικίες και πόσοι έχασαν τη ζωή τους από της ισχυρή έκρηξη.

Η αεροπορική εταιρεία από την άλλη υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει από τι προκλήθηκε η πτώση του αεροπλάνου, καθώς επισημαίνει πως είχε γίνε έλεγχος και όλα λειτουργούσαν κανονικά, ενώ μάρτυρες αναφέρουν πως είδαν μαύρο καπνό και φωτιά πριν από τη σύγκρουση.

Την ίδια στιγμή, γνωστοποιείται πως ο πιλότος του αεροπλάνου, που μόλις είχε απογειωθεί, προσπάθησε να κάνει αναστροφή με σκοπό να επιστρέψει στο αεροδρόμιο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

The post Τραγωδία στην Ινδονησία – Περισσότεροι από 100 νεκροί σε αεροπορικό δυστύχημα [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα