Απίστευτο τροχαίο στη Ρωσία: Γλύτωσε από θαύμα ένα μικρό κοριτσάκι [βίντεο]

Είναι κάποια περιστατικά που σου συμβαίνουν και αναρωτιέσαι πως την έβγαλες καθαρή από αυτά. Μάλιστα βάζεις στο μυαλό σου τη σκέψη ότι κάποιος εκεί ψηλά σε ήθελε ζωντανό και σε προστάτεψε.

Δεν είναι τόσο θέμα πίστης, αλλά ότι δεν υπάρχει ανθρωπίνως λογική εξήγηση για το πως γλύτωσες. Κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση μιας μικρής κοπέλας που κατάφερε να βγει αλώβητη από ένα τροχαίο που της στέρησε τους δύο γονείς της.

Στον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή Νιζνεντεβίσκι στη Ρωσία, οι δύο λωρίδες

είχαν αραιή κίνηση. Από τη μία υπήρχαν τρία αυτοκίνητα κι από την άλλη τίποτα. Ο μεσαίος οδηγός ήθελε να αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες και σκέφτηκε να περάσει για λίγο στη διπλανή λωρίδα για να προσπεράσει. Και το κατάφερε.

Όμως για κάποιο λόγο που δεν μπορεί να εξηγηθεί, όταν είδε ένα φορτηγό να έρχεται από την αντίθετη πλευρά πετάχτηκε μπροστά του. Αποτέλεσμα αυτού το φορτηγό να διαλύσει το αυτοκίνητο και να το ρίξει σε αυτό που ακολουθούσε, ενώ ο τρίτος οδηγός το βιντεοσκοπούσε και είχε μείνει αποσβολωμένος που γλύτωσε.

Από τη σύγκρουση κομμάτια από τον σκελετό πετάχτηκαν παντού στο δρόμο, αλλά η τραγική ιστορία κρύβεται στο πρώτο αυτοκίνητο, όπου ο οδηγός και η γυναίκα του έχασαν τη ζωή τους, αλλά ευτυχώς η κόρη τους που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα επέζησε και με κάποια τραύματα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

The post Απίστευτο τροχαίο στη Ρωσία: Γλύτωσε από θαύμα ένα μικρό κοριτσάκι [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα