Βραβείο τρολιάς: Τη μέρα της… αναλήψεως το Κόμμα Πειρατών κατέθεσε 220 ευρώ! [εικόνα]

Αυτές τις μέρες που η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων σχηματίζουν ουρές στα ΑΤΜ για να κάνουν ανάληψη τα 60 ευρώ που τους αναλογούν ημερησίως και οι συνταξιούχοι προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους της συντάξεις, υπάρχουν κάποιοι που αποφασίζουν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο τραπεζικό σύστημα.

Κι όμως, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδος, στην προσπάθειά του να τρολάρει και να διακωμωδήσει την κατάσταση αποφάσισε όχι μόνο να μην κάνει ανάληψη μετρητών, αλλά στην πραγματικότητα να κάνει 220

ευρώ κατάθεση σε ΑΤΜ στις 28 Ιουνίου, αφού πρώτα περίμενε υπομονετικά στην ουρά.

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδος, αναφέρει σε δήλωσή του ότι θα ήθελαν «η κίνηση αυτή να επιβραβευθεί και ως η επένδυση της χρονιάς από την κυβέρνηση» και ότι περιμένουν και τις υπόλοιπες συμμετοχές.

Το εν λόγω Κόμμα ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 και από τον Μάιο του ίδιου έτους είναι μέλος της «Πειρατικής Διεθνούς». Έως τώρα έχει διοργανώσει τρία συνέδρια, ενώ στις Ευρωεκλογές του 2014 έλαβε 51.573 ψήφους σε συνεργασία με τους Οικολόγους Πράσινους.

The post Βραβείο τρολιάς: Τη μέρα της… αναλήψεως το Κόμμα Πειρατών κατέθεσε 220 ευρώ! [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα