Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο του στυλ! Ο Σταμάτης Νεδιλάκης μιλά για τα δημιουργήματά του και σε προκαλεί να τα φορέσεις

Μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να κάνει όλους τους fashionistas της Ελλάδας να μιλούν για τις δημιουργίες του. Ο Σταμάτης Νεδιλάκης αποτελεί το περίτρανο παράδειγμα του ότι αν κάποιος αγαπά τη δουλειά του, κάνει θαύματα!

Κι εκείνος τα έκανε και μάλιστα από ξύλο. Με αφορμή, λοιπόν, τη νέα του σειρά από ξύλινα ρολόγια, που συμπεριλαμβάνεται στη «27wooden accessories», μιλά στο KoolNews.gr για τις ιδέες του και μοιράζει μυστικά

και συμβουλές για να συνδυάσει κάποιος σωστά τα ξύλινα αξεσουάρ του.
Από την Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Πώς προέκυψε η ιδέα του να μεταμορφώνεις το ξύλο σε στιλάτα αξεσουάρ;

Μετά από την εμπειρία μου στον σχεδιασμό και την τεχνολογίας παραγωγής ειδικών κατασκευών, όντας σχεδιαστής και τεχνολόγος ξύλου και επίπλου, πριν από ενάμιση χρόνο αποφάσισα να ασχοληθώ με το πιο δημιουργικό κομμάτι. Έχοντας με την σύζυγο μου τα τελευταία χρόνια και μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας, ήταν θέμα χρόνου να παντρέψουμε τους δυο αυτούς κόσμους.

Και είπες να ξεκινήσεις με παπιγιόν… Μετά ακολούθησαν τα μανικετόκουμπα, τα γυαλιά, τα βραχιόλια!

Ακριβώς! Η αλήθεια είναι ότι η κατασκευή ξύλινου χειροποίητου παπιγιόν προέκυψε τυχαία, βλέποντας κάποια υφάσματα με τη γυναίκα μου, Ερμίνα, στην επιχείρηση μας. Ήταν το έναυσμα για να ανοίξει ένας ολόκληρος κόσμος από ξύλο!

Τι αποτελεί για σένα πηγή έμπνευσης;

Πολλές ιδέες έρχονται συμπληρωματικά, όταν σκεφτόμαστε πως μπορεί να ολοκληρωθεί ένα αντρικό ντύσιμο από κάποιο ξύλινο αξεσουάρ.

Εκτός από τα έτοιμα σχέδια, υπάρχει δυνατότητα ειδικής παραγγελίας;

Το 70-80% των προϊόντων μας βασίζονται σε ειδικές επιθυμίες που έχουν οι πελάτες μας. Ακόμα και αν δεν θέλουν να διαφοροποιήσουν το υπάρχον σχέδιο του ξύλου, επιλεγούν μόνοι τους το συνδυασμό ξύλου και υφάσματος.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Οι τιμές είναι προσαρμοσμένες στην εποχή;

Οι τιμές ήταν από την αρχή χαμηλές και παρόλο που υπήρξε αρκετά μεγάλη άνοδος της επιχείρησης μας, δεν διαφοροποιήθηκαν καθόλου. Για να κοστολογήσουμε ένα προϊόν, δεν σκεφτόμαστε τι κοστίζει σε εμάς αλλά μέχρι ποσά χρήματα θα δίναμε εμείς οι ίδιοι, σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, για να το αγοράσουμε.

Η φθορά στα ξύλινα αξεσουάρ είναι μεγαλύτερη και ευκολότερη;

Αυτό σχετίζεται με τον τρόπο που το χρησιμοποιούμε. Όταν αποκτάμε ένα χειροποίητο αντικείμενο, χρειάζεται προφανώς μια πιο ήπια μεταχείριση. Παρόλα αυτά από τη πρώτη παραγγελιά μας μέχρι και σήμερα, δεν έχει επιστραφεί τίποτα.

Πώς μπορεί ένας άντρας να τα φορέσει με το σωστό τρόπο και χωρίς υπερβολή;

Ένας κύριος μπορεί να συνδυάζει ιδανικά δύο ή και τρία αξεσουάρ ξύλινα. Αρκεί να επιλέξει προσεκτικά ποια θα είναι αυτά. Τα ξύλινα, χειροποίητα αξεσουάρ προδίδουν έναν αέρα αριστοκρατικότητας αλλά και κομψότητας.

Τι άλλο να περιμένουμε από εσένα;

Θα ολοκληρωθεί η σειρά των ξύλινων χειροποίητων ρολογιών και παπιγιόν μας. Έπειτα, ετοιμάζουμε κάτι πραγματικά πρωτότυπο όσον αφορά την κατηγορία «Γάμος-Βάφτιση». Παράλληλα, ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για περίοδο των Χριστουγέννων, όπου θα ακολουθήσουν πολλές εκπλήξεις!

Info

Τη σειρά 27wooden accessories μπορείτε να βρείτε σε 25 επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Πρόσφατα, ξεκίνησε η εξαγωγή στο Ελσίνκι και ακολουθεί το Βέλγιο και η Ολλανδία.

https://www.facebook.com/27-Wooden-Accessories 670753586342143/timeline/

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2441079499

Eshop: www.27woodenaccessories.gr

The post Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο του στυλ! Ο Σταμάτης Νεδιλάκης μιλά για τα δημιουργήματά του και σε προκαλεί να τα φορέσεις appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα