Τι έκανες και έχασες τα γκολ του Λεβαντόφσκι;

Ξεκινάμε από το προφανές: αυτό που έκανε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στον αγώνα της Μπάγερν με την Βόλφσπουργκ είναι Α-ΠΙ-ΘΑ-ΝΟ. Ο Πολωνός επιθετικός σημείωσε 5 γκολ σε 9 λεπτά και φυσικά έγραψε ιστορία, καταγράφοντας ένα μοναδικό ρεκόρ που είναι σχεδόν αδύνατο να καταρριφθεί, σε οποιαδήποτε Α' κατηγορία ποδοσφαίρου.

Γράφει η Ευγενία Κουντούρη

Και πες πως δεν είχες αλλάξει κανάλι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου κι έβλεπες πως έμπαινε μέσα στο ημίχρονο, πάει καλά. Αν είσαι «ψαγμένος», μπορεί και να ήσουν

υποψιασμένος αφού ο Λεβαντόφσκι έχει ξανακάνει τέτοια απίθανα πράγματα, όπως τότε που πέτυχε χατ τρικ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών με την Εθνική του ομάδα κόντρα στην Γεωργία. Εάν όμως είχες αλλάξει κανάλι και ξεχάστηκες ρε αδελφέ για κανένα τέταρτο, έχασες την μοναδική ευκαιρία να δεις live τον φορ της Μπάγερν να γράφει ιστορία.

Πως θα μπορούσες, ακόμα κι αν ήσουν συντονισμένος στο κανάλι που έδειχνε τον αγώνα, να μην δεις πέντε γκολ; Πολύ απλά...

Ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι

Εάν είσαι από αυτούς που κάνουν τσιγάρο απο πακέτο, πάει κι έρχεται. Είχες κάποιες πιθανότητες να προλάβεις τουλάχιστον το τελευταίο γκολ. Εάν στρίβεις τσιγάρο, την πάτησες. Μέχρι να βγεις στο μπαλκόνι, να βγάλεις τα φιλτράκια, τα χαρτάκια, τον καπνό, να το στρίψεις, να το ανάψεις και να το καπνίσεις, ο Λεβαντόφσκι έχει σκοράρει πέντε φορές κι έχει χάσει και κάνα-δυο ευκαιρίες επιπλέον.

Τηγανίζεις αυγά

Πεινάς και στο σπίτι δεν υπάρχει τίποτα έτοιμο. Αποφασίζεις λοιπόν να φτιάξεις στα γρήγορα δύο τηγανητά αυγά, για να μην χάσεις και τον αγώνα. Πας στην κουζίνα, βγάζεις τα αυγά από το ψυγείο, το τηγάνι, το λαδάκι. Ζεσταίνεις το λάδι, ρίχνεις τα αυγά στο τηγάνι, τα ετοιμάζεις, τα βάζεις στο πιάτο, παίρνεις και μια φέτα ψωμί και γυρίσεις στο σαλόνι. Με το που φτάνεις κοιτάς το σκορ στην τηλεόραση και χρειάζεσαι άλλα δύο λεπτά να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς έχασες.
Στον επόμενο αγώνα του Λεβαντόφσκι, όταν πεινάσεις, παραγγέλνεις πίτσες με το βλέμμα πάντα καρφωμένο στην τηλεόραση.

Αλλάζεις προφίλ στο facebook

Θέλεις εδώ και καιρό να αλλάξεις την φωτογραφία σου στο facebook κι όλο το αναβάλλεις. Ανοίγεις λοιπόν την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, κοιτάς τις φωτογραφίες σου, επιλέγεις κάποια, τελευταία στιγμή αλλάζεις γνώμη γιατί σε αυτήν φαίνεσαι λίγο πιο παχύς απ' ότι κανονικά είσαι, τραβάς μια σέλφι και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλάζεις το προφίλ σου. Ο Λεβαντόφσκι στο διάστημα αυτό έχει γράψει ιστορία και εσύ κλαίγεσαι που δεν ανέβαλλες την αλλαγή του ρημαδοπροφίλ για μία ακόμη φορά.

Κάνεις ένα γρήγορο ντουζ

Πόσο θα σου πάρει ένα γρήγορο ντουζάκι; Παίρνεις τα ρούχα σου πας στο μπάνιο, αλλάζεις, πλένεσαι, στεγνώνεις, ντύνεσαι και την ώρα που επιστρέφεις στο σαλόνι ρωτάς από τον διάδρομο «έχασα τίποτα;» Χρειάζεσαι ένα επιπλέον διάστημα να καταλάβεις γιατί βρήκαν ξεκαρδιστική την ερώτηση σου.

Βάζεις φαγητό στο σκύλο

Θέλεις να δεις τον αγώνα με την ησυχία σου, οπότε αποφασίζεις να βάλεις φαγητό στον σκύλο για να... ξεμπερδεύεις. Πας στην κουζίνα, βγάζεις το φαγητό του, το βάζεις στο μπολάκι του, χαϊδεύεις τον σκύλο σου, που είναι μέσα στην τρελή χαρά, αφού βλέπει πως έφτασε επιτέλους η ώρα να φάει, του αλλάζεις και το νεράκι του, τον ξαναχαϊδεύεις και επιστρέφεις μπροστά από την τηλεόραση. Το σοκ που υφίστασαι είναι μεγάλο.

Σημείωση: Να μην ξεχάσουμε πως ο Λεβαντόφσκι δεν ξεκίνησε στον συγκεκριμένο αγώνα γιατί είχε ίωση. Προσωπικά, όταν έχω ίωση, χρειάζομαι κανένα δεκάλεπτο για να σηκωθώ από το κρεββάτι...

The post Τι έκανες και έχασες τα γκολ του Λεβαντόφσκι; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα