Κυριάκος Μητσοτάκης: «Διαφωνώ σε αρκετά σημεία με την Ντόρα»

Την πρόθεση του να φτάσει μέχρι τέλους ως υποψήφιος για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε και για το που διαφωνεί με την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ξεκαθάρισε: «Θα είμαι μέχρι τέλους υποψήφιος για πρόεδρος.
Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά στη ΝΔ… Δεν θέλω μια ΝΔ

που να χωρίζεται σε Μητσοτακικούς, Σαμαρικούς, Καραμανλικούς, θέλω μια ΝΔ από Νεοδημοκράτες, στην οποία ο καθένας θα διαχωρίζεται από τις ικανότητές του».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέτρεψε ακόμη όλους όσοι ενδιαφέρονται για την προεδρία να εκτεθούν από την αρχή, στην κρίση της κοινωνίας. «Όποιος εκτεθεί, θα πρέπει να συμφωνήσει ότι την επόμενη ημέρα θα στηρίξει τον πρόεδρο που θα επιλέξει η κοινωνία.

Η ΝΔ έχει ταυτότητα και ας έχει ξεθωριάσει λίγο», σημείωσε, ενώ τόνισε ότι έχει πάρει μερικό διαζύγιο από τα κοινωνικά στρώματα με τα οποία θα πρέπει να επικοινωνεί συνέχεια.

Τόνισε επίσης πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έκανε μία αξιοπρεπή προεκλογική εμφάνιση, ενώ όσον αφορά την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη, σημείωσε πως οι δυο τους διαφωνούν σε αρκετά σημεία: «Έχουμε καλή προσωπική σχέση όταν καθόμαστε στο οικογενειακό τραπέζι, αλλά έχουμε πολιτικές διαφωνίες για το πώς βλέπουμε τη Νέα Δημοκρατία. Δεν έχουμε την ίδια αντίληψη για το πώς βλέπουμε το μέλλον της ΝΔ».

The post Κυριάκος Μητσοτάκης: «Διαφωνώ σε αρκετά σημεία με την Ντόρα» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα