Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά – Δείτε την πανέμορφη κόρη της Πέμης Ζούνη

Διαθέτει την μοναδική ομορφιά της μητέρας της αλλά και το ανήσυχο πνεύμα της.

Αν και η 2οχρονη Ελεονώρα Σκέντζου έχει δύο γονείς ηθοποιούς, προτίμησε να μην πάρει το δρόμο της υποκριτικής. Αντιθέτως, προτίμησε την Κοινωνική Πολιτική και Διακυβέρνηση στο Λονδίνο.

«Η Ελεονώρα έχει έναν συνδυασμό χαρακτηριστικών δικών μου και του Στάθη. Σαν να διάλεξε τα καλύτερα και από τους δυο μας. Έχει πολύ αναπτυγμένο το αίσθημα του σεβασμού και της σεμνότητας, όπως κι εγώ. Έχει απέχθεια για το δήθεν και το ψεύτικο, που επίσης χαρακτηρίζει και εμένα. Από τον Στάθη έχει πάρει το οργανωτικό

μυαλό που εγώ δεν είχα ποτέ και την ευθύτητα στον χαρακτήρα. Είναι αρκετά κοινωνική και ανεξάρτητη. Δεν ξέρω αν έγινε φύσει ή θέσει ή γιατί χρειάστηκε να μείνει και μόνη της με τους γονείς που έμπλεξε! Η ανεξαρτησία της με ησυχάζει» δήλωσε στο ΟΚ! η Πέμη Ζούνη.

Η κόρη της ωστόσο δηλώνει πιο ελεύθερο πνεύμα, σχολιάζοντας ότι οι γονείς της δεν της έβαλαν ποτέ όρια:

«Γενικά, από μικρή είχα αυτό το χαρακτηριστικό της ανεξαρτησίας. Πήγαινα εκδρομές, ταξίδευα στο εξωτερικό με το σχολείο και μου άρεσε. Με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι οι γονείς μου δεν μου είπαν ποτέ “μην κάνεις αυτό” κι εγώ δεν ζητούσα παράλογα πράγματα. Είχα την αίσθηση του σωστού και του λάθους, δεν χρειαζόταν να ρωτήσω για κάτι.»

1 από 2 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα