Το Κων/νου & Ελενης κέρδισε πάλι Μενέγακη και Μελέτη

Όπως ήταν φυσικό όλες οι κριτικές και τα άρθρα περιορίστηκαν στη μάχη της τηλεθεατής μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και της Ελονώρας Μελέτη.Αυτές οι δύο άλλωστε είναι και οι μόνες ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Όπως ήταν αναμενόμενο η πρεμιέρα της Ελένης, αν και είχε χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης από άλλες χρόνιές, ήρθε πρώτη συγκεντρώνοντας 18,9 % στα γενικό σύνολο και 26.3 στα νεανικά κοινά ηλικίας 15-44, ενώ η αντίπαλη Ξανθιά στο Star

συγκέντρωσε 12.2 και 12.9 αντίστοιχα.

Την δεύτερη ημέρα (Τρίτη 2 Οκτωβρίου) η ψαλίδα μεταξύ Ελένης και Ελεονώρας έκλεισε, μια και η Ελένη έφτασε στα γενικά νούμερα το 15.6 και το 24.1 στα νεανικά την ίδια στιγμή που η Ελεονώρα τελείωσε με 13.1 και 16.6.

Και μπορεί η μάχη των δύο κυριών να απασχόλησε τα Media, όμως ο άλλος ήταν ο πραγματικός νικητής. Για άλλη μια φορά η σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης του Χάρη Ρώμα στην πολλοστή της επανάληψη κέρδισε κατά κράτος και τις δύο ζωντανές εκπομπές.

Όμως το σίριαλ δεν είναι ο μοναδικός αντίπαλος των παρουσιαστριών. Το ωριαίο δελτίο ειδήσεων του Mega στις 2 το μεσημέρι βλέπει τα νούμερά του να φτάνουν μέχρι το 30%.

Keywords
Τυχαία Θέματα