Το χρονικό της τραγωδίας στο Λονδίνο – Εικόνες χάους από το θέατρο Αpollo

Σοκ έχει προκληθεί στην κοινωνία του Λονδίνου μετά το χθεσινοβραδινό τραγικό συμβάν στο Λονδίνο, με την κατάρρευση του εξώστη στο γνωστό θέατρο Apollo που προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον 65 ατόμων που παρευρίσκονταν εντός για να παρακολουθήσουν παράσταση.

Κατά την αναμονή για την έναρξη της θεατρικής παράστασης, στην οποία είχε πραγματοποιηθεί sold out ο εξώστης δεν άντεξε από την πληθώρα των θεατών, με αποτέλεσμα να αρχίσει να καταρρέει, σπέρνοντας

τον πανικό στους θαμώνες. Το χάος και ο πανικός που ακολούθησε επιδείνωσε την κατάσταση, επισπεύδοντας την κατάρρευση του εξώστη και προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς σε 70 περίπου από τους θεατές.

Το γεγονός καταγράφηκε από θεατές της παράσταση που έντρομοι ξεκίνησαν να αναρτούν στο twitter, tweets που καλούν σε βοήθεια καθώς και εικόνες από τον τόπο της καταστροφής. Οι αναρτήσεις των θεατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνέδραμαν καταλυτικά στην άμεση κινητοποίηση των αρχών, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο, προλαβαίνοντας ανεπιθύμητες καταστάσεις.

...anyone is trapped in there but people outside are covered in dust and some in blood. Utterly horrible

— Jess Bowie (@jessbowie) December 19, 2013

Police pushing people back to get emergency vehicles into London's Apollo Theatre - @frasereC4

— SammyCat (@manseydoll) December 19, 2013

Was just down the road from the Apollo theatre collapse. Saw tons of ambulances go past #chaos

— Matt Brooks (@MattBrooks) December 19, 2013

Les Miserables being used as a makeshift hospital for the #apollo theatre collapse!! pic.twitter.com/SuWwkuYufU

— Peter J Holland (@PeterjHolland) December 19, 2013

Εικόνες που σοκάρουν κάνουν τον γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης, με πολίτες να λαμβάνουν έντρομοι τις πρώτες βοήθειες ύστερα από τον απεγκλωβισμό τους από το μοιραίο θέατρο.

1 από 22 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα