Σιγά μην κάτσει να σκάσει – Από τη Λούτσα στην Κουάλα Λουμπούρ ο Λιάπης

Tι κι αν έγινε περίγελως που συνελήφθη με πλαστές πινακίδες; Τι κι αν διεγράφη από τη ΝΔ και έπρεπε να παρουσιασθεί στο δικαστήριο για να δώσει εξηγήσεις; Ο «χτυπημένος από την κρίση» συνταξιούχος Μιχάλης Λιάπης αποφάσισε να πάει κανονικά το ταξίδι του στην εξωτική Μαλαισία όπου διαμένει σε πεντάστερο ξενοδοχείο.

Ο κ. Λιάπης, ήταν άφαντος από χθες και κανείς δεν μπορούσε να τον εντοπίσει στα διαμερίσματά του στο Χαλάνδρι και την Κηφισιά. Οι δημοσιογράφοι μάταια τον

αναζητούσαν στο κινητό του. Εξάλλου ο ίδιος δεν παρέστη στο δικαστήριο σήμερα το πρωί, όπου πήγε μόνο ο συνήγορός του ο οποίος ζήτησε και έλαβε αναβολή της δίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός πήρε την πτήση 204 της Qatar Airways, στις 18.40 το απόγευμα της Τετάρτης και με ενδιάμεσο προορισμό την Ντόχα του Κατάρ έφτασε στην εξωτική Μαλαισία, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του. Ωστόσο δεν θα χαρεί για πολύ αφού στις 30 Δεκεμβρίου θα πρέπει να έχει επιστρέψει προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στο δικαστήριο.

Tο ταξιδάκι αναψυχής το είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο κ. Λιάπης σε μια από τις αντιφατικές δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους κατά την προσαγωγή του στην εισαγγελία, μετά τη σύλληψή του στη Λούτσα.

«Όχι ότι δεν έχω να φάω, αλλά συνταξιούχος είμαι. Τον Αύγουστο κατέθεσα τις πινακίδες για οικονομικούς λόγους, για το τεκμήριο» ανέφερε αρχικά ο πρώην υπουργός προκειμένου να δείξει ότι και ο ίδιος είναι θύμα της οικονομικής κρίσης. Ωστόσο όταν ήρθε η στιγμή να εξηγήσει γιατί έβγαλε το αυτοκίνητό του έξω με πλαστές πινακίδες είπε ότι «το αυτοκίνητο το είχα σε μια αποθήκη στο Πόρτο Ράφτη και επειδή θα έφευγα για Ασία, φοβήθηκα για τη μπαταρία. Είχα πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013. Ασφάλεια δεν είχα γιατί δεν το κυκλοφορούσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα