Έξαλλος ο Καραμανλής με τον Λιάπη – Τα «γαλλικά» για τις πλαστές πινακίδες

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στο περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή αναφορικά με τα «καμώματα» του εξαδέλφου του Μιχάλη Λιάπη ο οποίος συνελήφθη για παραβίαση του ΚΟΚ και πλαστές πινακίδες στο όχημά του.

Σύμφωνα με το real.gr ο πρώην πρωθυπουργός κουνούσε απογοητευμένος το κεφάλι του μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα του μετέφεραν οι στενοί του συνεργάτες.

«Καλά με πλαστές πινακίδες....»

έλεγε και ξανάλεγε ο πρώην πρωθυπουργός σύμφωνα με το real.gr μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα του μετέφεραν οι συνεργάτες. Μάλιστα δεν έλειψαν και τα «γαλλικά» για τη συμπεριφορά του κ. Λιάπη. Η διαγραφή πρώην υπουργού από τη ΝΔ ήταν κάτι που ανέμενε ο Κώστας Καραμανλής για αυτό και το τηλεφώνημα από το Μαξίμου φαίνεται πως έγινε για τυπικούς κυρίως λόγους.«Την ίδια απόφαση θα έπαιρνε και ο ίδιος» τόνιζαν συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν φτάσει σε κρίσιμη καμπή το 2009 όταν ο Κώστας Καραμανλής άφησε τον εξάδελφό του εκτός κυβέρνησης υπό το βάρος και των καταγγελιών που είχαν δει εκείνη την εποχή το φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο της Siemens.Η αντίδραση του κ. Λιάπη ήταν έντονη ενώ τα υποτιμητικά σχόλια εναντίον του ξαδέρφου του έδιναν και έπαιρναν. Η δημόσια δήλωση του πρώην υπουργού κατά της απόφασης του κ. Καραμανλή να προκηρύξει εκλογές ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Από εκείνη την στιγμή και μετά οι δυο τους δεν μιλούσαν ούτε στο τηλέφωνο. Οι σχέσεις τους ήταν κάτι παραπάνω από ψυχρές, καθώς ο Μιχάλης Λιάπης δεν εμφανίζονταν ούτε στα ετήσια μνημόσυνα που γινόντουσαν στην έδρα του ιδρύματος στην Φιλοθέη στην μνήμη του ιδρυτή της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα