Το Game of Thrones έγραψε ιστορία και έκανε ρεκόρ τηλεθέασης

21:46 7/6/2014 - Πηγή: KoolNews

To HBO δημοσίευσε τα νούμερα τηλεθέασης της εβδομάδας και το Game of Thrones έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς ανέβηκε στην κορυφή, κλέβοντας τον θρόνο από το «The Sopranos».

Η σειρά φαντασίας που είναι βασισμένη στα βιβλία του Τζορτζ Μάρτιν έκανε ρεκόρ τηλεθέασης με μέσο όρο 18,4 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο, σε σύγκριση με τα 18,2 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο των «Sopranos» στην περίοδο αιχμής τους, το 2002.

Πάντως

τα νούμερα τηλεθέασης δεν αποτελούν έκπληξη για τους οπαδούς της σειράς που βασίζεται στη βία, τους δράκους, το σεξ, τα σατανικά κατεψυγμένα ζόμπι και όλα αυτά συνθέτουν το σκηνικό των παιχνιδιών εξουσίας μεταξύ των χαρακτήρων.Η σειρά κάνει ρεκόρ τηλεθεάσεων με κάθε νέο επεισόδιο που βγαίνει στον αέρα και έχει ήδη «κλειδώσει» την πέμπτη και έκτη σεζόν.

Από την άλλη, οι θαυμαστές των «Sopranos» μπορούν να υποστηρίξουν ότι η αυξανόμενη χρήση του DVR και της νέας πλατφόρμας του HBO Go, έδωσαν παραπάνω ώθηση στα Επτά Βασίλεια, καθώς οι υπηρεσίες δεν ήταν διαθέσιμες όταν οι «Sopranos» ήταν στον αέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα