25χρονος κατήγγειλε «ληστεία» για να γλυτώσει… την γκρίνια της μάνας του

19:13 7/6/2014 - Πηγή: KoolNews

Μία κακή ιδέα για να γλυτώσει την γκρίνια της μάνας του είχε ένας 25χρονος από την Λαμία που κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι είχε πέσει θύμα ληστείας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiastar.gr, ο νεαρός πήγε εχθές το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ληστείας. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι λίγο νωρίτερα είχε πάρει χρήματα από το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης από τράπεζα στην οδό Βασιλικών και τότε

τον πλησίασε ένας άγνωστος και με την απειλή πιστολιού του έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και 700 ευρώ.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσης, ο 25χρονος έπεσε σε αντιφάσεις και οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι έλεγε ψέματα. Έτσι έψαξαν καλύτερα την υπόθεση και διαπίστωσαν σε συνεργασία με την τράπεζα πως ο 25χρονος δεν είχε κάνει ανάληψη. Ο νεαρός αναγκάστηκε να ομολογήσει πως είπε ψέματα για την ληστεία και βέβαια συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την ανάκριση, ο νεαρός είχε πάρει χρήματα τις προηγούμενες ημέρες χωρίς να το ξέρει η μητέρα του. Όταν λοιπόν εκείνη τον έστειλε στην τράπεζα για ανάληψη, εκείνος σκέφτηκε πως η μόνη λύση για να γλυτώσει την γκρίνια ήταν η ληστεία. Αυτό και έκανε, όμως δεν υπολόγισε στην εμπειρία των αστυνομικών της ασφάλειας και βρέθηκε με χειροπέδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα