Το koolnews.gr πάει Μουντιάλ: Το προφίλ της Εθνικής Αγγλίας!

19:13 7/6/2014 - Πηγή: KoolNews

Η Αγγλία είναι από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όμως ακόμα προσπαθεί να το αποδείξει.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στο Σέφιλντ, πριν από 100 χρόνια και κάτι γεννήθηκε η ιδέα του ποδοσφαίρου. Η αγγλική ομοσπονδία είναι η αρχαιότερη όλων. Η Αγγλία, από το 1950 και εντεύθεν έχει λάβει μέρος σε όλα τα τελικά της διοργάνωσης, όμως μια φορά το κατέκτησε το 1966. Εκείνη τη χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Champions League, όπως έγινε και φέτος.

Η Αγγλία,

παρόλο που έχει πολλές συμμετοχές σε Μουντιάλ, δεν έχει καταφέρει πολλά πράγματα, ή τουλάχιστον δεν έχει γίνει υπερδύναμη, όπως είναι η Γερμανία, η Ιταλία, η Αργεντινή, η Βραζιλία.

Ο προπονητής

Ο Ρόι Χόιντσζον είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μετά το πέρασμά του από τη Λίβερπουλ, αφοσιώθηκε στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του και φέτος ελπίζει για κάτι καλύτερο.

Η 23άδα για Βραζιλία

Τερματοφύλακες: Φρέιζερ Φόστερ (Σέλτικ), Μπεν Φόστερ (Γουέστ Μπρομ), Τζο Χαρτ (Μαν. Σίτι)

Αμυντικοί: Λέιτον Μπέινς (Εβερτον), Γκάρι Κέιχιλ (Τσέλσι), Φιλ Γιαγκέλκα (Εβερτον), Γκλεν Τζόνσον (Λίβερπουλ), Φιλ Τζόουνς (Μαν. Γιουνάιτεντ), Λουκ Σο (Σαουθάμπτον), Κρις Σμόλινγκ (Μαν. Γιουνάιτεντ)

Μέσοι: Ρος Μπάρκλεϊ (Εβερτον), Στίβεν Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Άνταμ Λαλάνα (Σαουθάμπτον), Φρανκ Λάμπαρντ (Τσέλσι), Τζέιμς Μίλνερ (Μαν. Σίτι), Τσάμπερλεϊν (Αρσεναλ), Ραχίμ Στέρλινγκ (Λίβερπουλ), Τζακ Γουίλσιρ (Αρσεναλ).

Επιθετικοί: Ρίκι Λάμπερτ (Σαουθάμπτον), Γουέιν Ρούνεϊ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Ντάνιελ Στάριτζ (Λίβερπουλ), Ντάνιελ Γουέλμπεκ (Μαν. Γιουνάιτεντ)

Ο στόχος

Οι Άγγλοι φέτος θέλουν να καταρρίψουν όλα τα προγνωστικά και να φτάσουν, επιτέλους, στη γη της επαγγελίας που λένε και οι Αμερικανοί. Ο τεχνικός των Βρετανών, διαθέτει νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, που διέπρεψαν με την ομάδα τους στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο Άνταμ Λαλάνα, ο Ρίκι Λάμπερτ και ο πάντα επικίνδυνος Γουέιν Ρούνεϊ.

Η φανέλα

Keywords
Τυχαία Θέματα