Τι απαντά και τι δεν απαντά ο Κραουνάκης για τα 250.000 ευρώ στη ΜΚΟ Σπείρα-Σπείρα

13:31 6/3/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο γνωστός δημιουργός Σταμάτης Κραουνάκης μετά την αποκάλυψη των χρημάτων που δόθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών –την περίοδο 2007-2009 σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, μεταξύ των οποίων και το μουσικό του συγκρότημα Σπείρα Σπείρα, δίνει τη δική του απάντηση.

Μια απάντηση με το δικό του προσωπικό ύφος που ναι μεν καλύπτει το ενδεχόμενο θέμα των προθέσεων για όσους τον κατηγορούν, δεν απαντά όμως επί της ουσίας και του γεγονότος ότι έλαβε χρήματα ως ΜΚΟ από το υπουργείο Εξωτερικών.

Ειδικότερα, όπως καταγράφεται

και από το musicpaper.gr, ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρει:

«Έφαγα χακάρισμα στο password στις 2μμ τη νύχτα... οκέυ την άλλαξα πάλι την πασγουόρντα κι έναν οχετό από εμετούς για τη γνωστή πίπα περί μκο σπείρας μου που αναμασούν τα μνημονικά συστημικά βούρλα ....είναι σαφείς οι λόγοι... γεμάτο θέατρο, αντισυστημική στάση και για τις ευκολάντζες... βήμα από το ραδιόφωνο του κόμματος που θα γίνει κυβέρνηση, απ όπου δύναμαι να αναπτύσσω καθημερινά τις θέσεις μου… και να ρίχνω τις κατάρες μου σε όσους κατάντησαν τη χώρα μου έτσι, λοιπόν φιλαράκια μου γλυκά.... την ώρα που ουρλιάζω "θέλω τη χώρα μου πίσω"... και σηκώνεται το κοινό όρθιο.... να ξέρετε ότι τα πνευμόνια μου παίρνουν δύναμη από πολύ αίμα πατεράδων και φίλων που δεν ήτανε σε κανένα κόμμα αλλά αγαπούσανε τον τόπο, από έναν παππού πρώτη φίρμα στο ηρώον του ορεινού μας χωριού στην Κρήτη, πεσόντα από υποτροπή τραύματος από σφαίρα στα 49 του... κατανοώ τους αντιφρονούντες αλλά δεν τους συμμερίζομαι... δεν έχω καταφύγει ποτέ σε καμία κομματική υποστήριξη... είμαι ανοιχτή πόρτα για όποιον αισθάνεται κάτι... το κόμμα μου είναι η μουσική και η πόρτα μου το θέατρο... όσο για την περιβόητη πίπα της μκο, που αναμασούν οι ασήμαντοι εχθροί για να μειώσουν την εμπιστοσύνη των συνανθρώπων στα μούτρα μου... την αλήθεια την ξέρουν οι αλήτες τ ουρανού που με στηρίζουνε... κι ένας καλός δικηγόρος, αχρείαστος να ναι, που θα την βγάλει στην επιφάνεια... όταν χρειαστεί... αν χρειαστεί... καλά ξεκίνησε η μέρα.»

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα