Θα παίξει στον πρώτο τελικό ο Πάρκερ; [εικόνες & βίντεο]

13:51 2/6/2014 - Πηγή: KoolNews

Η μεγάλη στιγμή στο NBA έφτασε. Σαν Αντόνιο Σπερς και Μαϊάμι Χιτς διεκδικούν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, με την παρέα των Πάρκερ και Τζινόμπιλι να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας...

Αυτό που απασχολεί όλους στο στρατόπεδο του Σαν Αντόνιο, είναι αν ο Τόνι Πάρκερ θα μπορέσει να αγωνιστεί στον πρώτο τελικό, μολονότι στον έκτο τελικό της Δύσης, με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερς, ο Γάλλος δεν αγωνίστηκε, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο.

Ο τεχνικός των Σπερς μίλησε για τον Τόνι Πάρκερ και τη μη συμμετοχή

του στο δεύτερο ημίχρονο του τελευταίου τελικού της Δύσης. «Δεν ήθελα να γίνει ήρωας επειδή ήταν ικανός να δώσει λιγότερο από το 50%. Αυτό είναι κακό για την ομάδα», είπε ο Γκρεγκ Πόποβιτς. Αυτό που προκύπτει, σύμφωνα με τα ίσα διαρρέονται από την άλλη πλευρά του...Ατλαντικού, είναι πως ο Πάρκερ θα αγωνιστεί στον πρώτο τελικό του NBA, με τους Μαϊάμι Χιτς.

Το πλάνο των Μαϊάμι Χιτς

Σε αυτή τη σειρά το Σαν Αντόνιο έχει το πλεονέκτημα της έδρας και παράλληλα μικρό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό που, ισχυρίζονται οι ιθύνοντες στο Μαϊάμι είναι πως πρέπει να εκμεταλλευτούν στο ακέραιο την έδρα τους και να κερδίσουν ένα ματς εκτός έδρας.

«Το πλεονέκτημα της έδρας είναι καλό, πολυτέλεια, είναι σπουδαίο να το έχεις, αλλά δεν αποτελεί αναγκαιότητα για την επιτυχία», δηλώνει Σάνι Μπατίερ. Από την πλευρά του ο Ρασάντ Λιούις επισημαίνει: «Για να κατακτήσεις έναν τίτλο, πρέπει να νικήσεις και εκτός έδρας. Αν το κάνουμε αυτό, αισθανόμαστε ότι θα έχουμε κάνει τη δουλειά μας».

Δείτε βίντεο με τα φετινά κατορθώματα του Τόνι Πάρκερ:

Keywords
Τυχαία Θέματα