Ζώδια και αστέρια: Πόσα παίρνει η νταντά της Ελένης Μενεγάκη;

Μια κυρία από την Ινδονησία είναι η νταντά που προσέχει τα τρία παιδιά της Ελένης Μενεγάκη, τον Άγγελο, τη Λάουρα, τη Βαλέρια, αλλά και τον σκύλο της οικογένειας, τον Βίκτωρα. Με πόσα χρήματα αμείβεται;


Η περίοδος των παχιών αγελάδων έχουν περάσει και οικονομικές δυσκολίες περνά και η βασίλισσα της μεσημεριανής τηλεοπτικής ζώνης, Ελένη Μενεγάκη.

Η είσοδος του διελαύνοντα Κρόνου (περιορισμός – προβλήματα - κουρέματα) στον 8ο οίκο

(περιουσιακά – χρηματοπιστωτικά θέματα, χορηγίες, bonus τηλεθέασης) στον αστρολογικό χάρτη της Ελένης Μενεγάκη σε συνδυασμό με την δυσμενή όψη που κάνει ο διελαύνοντας Πλούτωνας (απώλειες) με την Αφροδίτη της (οικονομικές) δείχνουν ότι η παρουσιάστρια έχει ζοριστεί οικονομικά, σε σχέση με άλλες εποχές.

Σαφώς και έχει την οικονομική άνεση να έχει νταντά για τα παιδιά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθεί να συνδυάσει τις καλές παροχές με έναν μισθό προσαρμοσμένο στα μισθολογικά δεδομένα που έχει φέρει η οικονομική κρίση. Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο μισθός που παίρνει η νταντά η οποία είναι εσωτερική και έχει ένα ρεπό την εβδομάδα, είναι... 800 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα