Μις Μουντιάλ η... Ντανιέλα!

13:50 2/6/2014 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΜις Μουντιάλ η... Ντανιέλα!Δευτέρα, Ιούνιος 2, 2014 - 13:49

Το ελληνικό «άρωμα γυναίκας» δεν έπεισε τους κριτές και η Μις Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 προέκυψε από την Κολομβία. Η Ντανιέλα Οσορό Μεχία είναι η γυναίκα που κέρδισε τον τίτλο της Μις Μουντιάλ, σε έναν διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν 32 γυναίκες εκπρόσωποι των φιναλίστ της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης που ξεκινάει σε λίγες ημέρες στη Βραζιλία.

Ανάμεσά τους ήταν και η Μαριλένα Βιολάκη, που εκπροσώπησε τα ελληνικά χρώματα, αλλά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Η 25χρονη φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής

και μοντέλο από την Κολομβία έβαλε τα γυαλιά στις άλλες διαγωνιζόμενες, η ηλικία των οποίων κυμαινόταν υποχρεωτικά από τα 19 έως τα 29 έτη. Τα καλλιστεία του Μουντιάλ διεξήχθησαν στην πόλη Ρουστ της Γερμανίας, που βρίσκεται κοντά στο Φράιμπουργκ. Δεύτερη αναδείχθηκε η 19χρονη Φελίσια Κίτσινγκς από τις ΗΠΑ, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η 20χρονη Λαρίσα Πάραγα από τον Ισημερινό.

Τα κορίτσια του Παγκοσμίου Κυπέλλου διαγωνίστηκαν με τρεις διαφορετικές ενδυμασίες: με σορτσάκι και τη φανέλα της εθνικής τους ομάδας, με μαγιό και με βραδινό φόρεμα. Η Οσόρο θα λάβει το ποσό των 3.000 ευρώ για την πρωτιά της, καθώς και συμβόλαια με εταιρίες τις οποίες θα εκπροσωπεί κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πριν από τέσσερα χρόνια η ελληνική συμμετοχή με εκπρόσωπο την Κατερίνα Γιαννόγλου είχε τερματίσει δεύτερη, ενώ το έπαθλο ήταν πολύ μεγαλύτερο για εκείνην (10.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο). Νικήτρια ήταν η 19χρονη Τζένιφερ Σλέρμαν από την Αργεντινή. Στη φετινή κριτική επιτροπή συμμετείχαν -μεταξύ άλλων- η Κλαούντια Εφενμπεργκ, σύζυγος και μάνατζερ του Γερμανού πρώην μέσου Στέφαν Εφενμπεργκ, αλλά και ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ (το 1998) Ντράγκαν Στεπάνοβιτς.

Γιάννης Κυριαζής

Keywords
Τυχαία Θέματα