Στους ομίλους του Europa League και ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκονταν με το ένα πόδι στην κληρωτίδα για την φάση των ομίλων του Europa League, χάρη στο 4-1, στο πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αυτό που έμενε να κάνει ήταν να διαχειριστεί το προβάδισμα...

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου κατάφεραν να κερδίσουν την Μίντιλαντ στη Δανία με 2-1 και έγιναν η τρίτη ελληνική ομάδα που θα δώσει το

παρών στους ομίλους του Europa League. Οι «πράσινοι» στο πρώτο μέρος κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα στη μεσαία γραμμή και κράτησαν την Μίντιλαντ μακριά από το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54' οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τον Νάνο, οποίος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και άνοιξε το σκορ.

Στο 72ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν από την εσχάτη των ποινών και ένα λεπτό αργότερα ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, σκόραρε και επανέφερε τον Παναθηναϊκό σε θέση οδηγού. Η ομάδα της Αθήνας επιστρέφει στους ομίλους του Europa League και παράλληλα έγινε ο τέταρτος ελληνικός σύλλογος που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι συνθέσεις:

Μίντιλαντ: Χάουγκαρντ, Λάρσεν, Λαούριντσεν, Γιένσεν, Ρόμερ, Σπαρβ (76' Ουζοτσούκου), Πόουλσεν, Άντερσον (58' Ιγκμπούν), Λάρσεν (46' Ονουάτσου), Σίστο, Χασάν.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μπούρμπος, Μέντες (79' Δώνης), Λαγός (60' Μπούι), Ζέκα, Ατζαγκούν, Νάνο, Πράνιτς, Καρέλης (65' Κλωναρίδης).

The post Στους ομίλους του Europa League και ο Παναθηναϊκός! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα