Η ανάλυση των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League

O πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες της Ισπανίας και της Ιταλίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και την σουηδική Μάλμε στην φάση των ομίλων του Champions League. Το Koolnews.gr σας αναλύει τους αντιπάλους των «ερυθρόλευκων»...

Ατλέτικο Μαδρίτης

Οι «ροχιμπλάνκος» πέρυσι έφτασαν

κοντά στην κορυφή της Ευρώπης, ενώ στην Ισπανία έβγαλαν εκτός την Μπαρτσελόνα, την Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Ισπανίας. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε γνωρίζει πως δεν έχει την ίδια ομάδα με πέρυσι καθώς οι Τίμπο Κουρτουά, Φελίπε Λουίς και Ντιέγκο Κόστα μετακόμισαν στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι.

Ο Αργεντινός τεχνικός ελπίζει πως ο Μάριο Μάτζουκιτς και ο Αντουάν Γκριζμάν μαζί με τον «μηχανάκι» της μεσαίας γραμμής, τον Κόκε, θα οδηγήσουν την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε αντίστιχη πορεία όπως η περσινή.

Το ρόστερ

Τερματοφύλακες: Μιγκέλ Μόγια, Γιαν Όμπλακ

Αμυντικοί: Ντιέγκο, Γκοντίν, Γκιλέρμε Σικέιρα, Τόμπι, Αϊλντερβέιρελντ, Κριστιάν Ανσάλντι, Ζέσους Γκάμεζ, Χουνφράν, Εμιλιάνο Ινσούα, Μιράντα,Χοσέ Χιμένεζ.

Μέσοι: Μάριο Σουάρεζ, Τιάγκο Μέντεζ, Κόκε, Αντουάν Γκριζμάν, Ραούλ Γκαρδία, Αρντά Τουράν, Γκάμπι, Σαούλ, Κριστιάν Ροντρίγκεζ.

Επιθετικοί: Μάριο Μάντζουκιτς, Ραούλ Χιμένεζ.

Προπονητής: Ντιέγκο Σιμεόνε

Έδρα: Βιθέντε Καλντερόν

Γιουβέντους

Η «Μεγάλη Κυρία» αποτελεί τις ιστορικές ομάδες του θεσμού του Champions League, παρότι γνώρισε τον υποβιβασμό ύστερα από το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στην Ιταλία με τα στημένα παιχνίδια. Η Γιουβέντους κατάφερε να αναγεννηθεί από τις στάχτες της να επιστρέψει στη Serie A και να στεφθεί πρωταθλήτρια Ιταλίας, έχοντας το πιο ποιοτικό και δημιουργικό σύνολο, δίχως να έχει τα... μεγάλα ονόματα στο ροστερ της.

Η Γιουβέντους έχει βάλει ψηλά τον πήχη, άλλωστε η βαρύτητα του ονόματός της δεν απαιτεί τίποτα λιγότερα από την λέξη επιτυχία. Ο Ολυμπιακός, όπως με την Ατλέτικο, έτσι και με την Γιουβέντους στα δύο παιχνίδια που θα δώσει θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι, ο οποίος διαδέχθηκε τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας.

Το ρόστερ

Τερματοφύλακες: Τζιανλουίτζι Μπουφόν, Μάρκο Στοράρι, Ρουμπίνιο

Αμυντικοί: Τζόρτζιο Κιελίνι, Μάρτιν Κάσερες, Πατρίς Εβρά, Αντρέα Μπαρτσάλι, Λεονάρντο Μπονούτσι, Στέφαν Λιχτστάινερ, Αντζελο Ογκμπόνα, Μάρκο Μότα

Μέσοι: Αντρέα Πίρλο, Αρτούρο Βιδάλ, Πολ Πογκμπά, Κλαούντιο Μαρκίζιο, Κουάντβο Ασαμόα, Ρομπέρτο Περέιρα, Σιμόνε Πέπε, Λούκα Μαρόνε, Ρόμουλο,Κίνγκσλεϊ Κομάν, Σιμόνε Παντοΐν.

Επιθετικοί: Κάρλος Τέβες, Φερνάντο Γιορέντε, Αλβαρο Μοράτα, Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο

Προπονητής: Μασιμιλιάνο Αλέγκρι

Έδρα: Γιουβέντους Στάντιουμ

Μάλμε

Πρόκειται για την πιο επιτυχημένη ομάδα της Σουηδίας, καθώς έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα 19 φορές, ενώ 14 φορές κέρδισε το Κύπελλο Σουηδίας. Η μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του σκανδιναβικού συλλόγου ήταν η συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών (Champions League), το 1979 στο Μόναχο με την Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου και ηττήθηκε από τους Άγγλους με 1-0.

Το ρόστερ

Τερματοφύλακες: Σίξτεν Μόλιν, Ρόμπιν Όλσεν, Ζλάταν Αζίνοβιτς.

Αμυντικοί: Ματίας Κόνχα, Άντον Τίνερχολμ, Φίλιπ Ελάντερ, Γιόχαν Χάμαρ, Ρικαρντίνιο, Έρικ Γιόχανσον.

Μέσοι: Μάρκους Χάλστι, Ένοκ Αντού, Σίμον Κρουν, Πάβελ Σίμπισκι, Αμίν Ναζάρι, Έρνταλ Ράκιπ, Έμιλ Φόρσμπεργκ, Πίοτρ Γιόχανσον.

Επιθετικοί: Μάγκνους Έριξον, Μάρκους Ρόζενμπεργκ, Ισαάκ Θελίν, Αγκόν Μεχμέτι

Προπονητής: Ρίκαρντ Νόρλινγκ

Έδρα: Σουίντμπανκ Στάντιον

The post Η ανάλυση των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα