O Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει να γράφει ιστορία – Στους ομίλους του Europa League

Ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε το εκτός έδρας γκολ και παρότι ηττήθηκε με 3-1 προκρίθηκε για πρώτη φορά στους ομίλους του Europa League...

Το εισιτήριο για την κλήρωση της Παρασκευής πήρε και ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος από το πρώτο παιχνίδι στην Αρκαδία είχε αποκομίσει προβάδισμα για την πρόκριση καθώς είχε κερδίσει την Μακάμπι, με 2-0.

Στον δεύτερο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο,

ο Αστέρας ήθελε απλά να διαχειριστεί το προβάδισμα και να προκριθεί στη επόμενη φάση. Στο 23° λεπτό οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ με τον Γκοϊάν και έβαλαν δύσκολα στη Μακάμπι, η οποία ισοφάρισε άμεσα με τον Μπαντάς. Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 53° λεπτό, οι Ισραηλινοί κέρδισαν πέναλτι και με τον Ζαχάβι μπήκαν μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 75' με τον Πρίκα ανέβασαν τον πήχη του σκορ στο 3-1, ωστόσο αυτό δεν έφτανε για την πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

Μακάμπι: Χουάν Πάμπλο, Γεϊνί, Τιμπί, Γκαρθία, Μπεν Χαρούς, Άλμπερμαν, Μπεν Μπασάτ (72' Πρίτσα), Ιγκιεμπόρ (62' Μπεν Χάιμ),Ζάχαβι, Μίκχα, Μπαντάς (85' Ραντί)

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Ουσέρο, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ρόλε (77' Σανκαρέ), Ντε Μπλάσις (86' Πάρα), Μάσα (59' Τάι Μπι)

The post O Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει να γράφει ιστορία – Στους ομίλους του Europa League appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα