Στους ομίλους του Europa League με τέσσερα γκολ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 του πρώτου παιχνιδιού και με τέσσερα γκολ και πολύ καλή εμφάνιση προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League...

Η εμφάνιση στον πρώτο αγώνα στη Μολδαβία

αλλά και το κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ με την Καλλονή στο πρωτάθλημα προκάλεσαν αναταράξεις στις σχέσεις των οπαδών με την διοίκηση και την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Αναστασιάδη, ανέτρεψαν το αρνητικό κλίμα με ευρεία νίκη και καλή εμφάνιση επί της Ζίμπρου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εξαιρετικά τον αγώνα και στο 11° λεπτό με τον Φακούντο Περέιρα άνοιξαν το σκορ ύστερα από ωραίο γύρισμα του Κλάους Αθανασιάδη. Στο 45' ο πασέρ έγινε σκόρερ. Ο Αθανασιάδης κινήθηκε στην πορεία της μπάλας ταχύτατα ύστερα από το γύρισμα του Ρατς και διπλασίασε τα τέρματα για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, όντας μπροστά στο συνολικό σκορ έπαιξε πιο άνετα και στο 79' ο Ρόμπερτ Μακ, μετά από καραμπόλα στην περιοχή της Ζίμπρου και εξαιρετικό τελείωμα ανέβασε τον πήχη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μάρτενς το 84' με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Ρατς, Τζιόλης, Περέιρα, Μαντούρο (52' Κάτσε), Μακ (83' Πόζογλου), Σαλπιγγίδης (62' Μάρτενς), Αθανασιάδης

Ζίμπρου (Όλεγκ Κουμπάρεφ): Ρούσου, Γιάρνταν (80' Σπατάρου), Μπούργκιου, Πάβλιουτσεκ, Ερχάν, Βρεμέα, Κλίμοβιτς, Τσεπτίνε (46' Βισνιακόφς), Ντέντοβ, Αμανί, Γκρόσου (46' Αλεξέεφ)

The post Στους ομίλους του Europa League με τέσσερα γκολ ο ΠΑΟΚ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα