Στον Καναδά την είδαν… Αλεξάνδρειο και έριξαν 28.000 αρκουδάκια σε γήπεδο χόκεϊ [βίντεο]

Αν είστε λάτρεις του μπάσκετ τότε το δίχως άλλο θα έχετε παρακολουθήσει έστω και μια φορά αγώνα στο Αλεξάνδρειο. Είτε μέσω τηλεόρασης είτε ως θεατής στο γήπεδο.

Οι οπαδοί του Άρη έχουν ένα συνήθειο με το που γίνεται το τζάμπολ να ρίχνουν κομφετί και άλλα τέτοια στο γήπεδο για να δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Και φαίνεται πως δεν είναι οι μόνοι στον κόσμο.

Στον Καναδά το προχώρησαν σε εντελώς άλλο επίπεδο. Ως γνωστόν ένα από τα δημοφιλέστερα σπορ το δημοφιλέστερο σπορ είναι το χόκεϊ

επί πάγου και τα γήπεδα είναι πάντα γεμάτα και με τα εισιτήρια αγορασμένα από εβδομάδες πριν τον εκάστοτε αγώνα.

Στον αγώνα των Calgary Hitmen, όταν ο επιθετικός Τζόρντι Στάλαρντ σκόραρε το πρώτο γκολ άρχισε βροχή από Teddy Bears. 28.815 για την ακρίβεια, κατέληξαν στον αγωνιστικό χώρο.

Φυσικά δεν πρόκειται για κάποια χουλιγκανική κίνηση, αλλά είναι ένα έθιμο χρόνων στην WHL, αφού κάθε χρόνο τέτοια εποχή, μια ομάδα συγκεντρώνει λούτρινα αρκουδάκια για να τα δώσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, με τυς Calgary Hitmen να είναι πρωτοπόροι, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 300.000 αρκούδια.

The post Στον Καναδά την είδαν… Αλεξάνδρειο και έριξαν 28.000 αρκουδάκια σε γήπεδο χόκεϊ [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα