Χιμπατζής βάζει στο μάτι το drone και το καταρρίπτει με συνοπτικές διαδικασίες [βίντεο]

Ο άνθρωπος διακατέχεται διαρκώς από μια επιθυμία να εξερευνήσει τον κόσμο. Ακόμα και το πιο μικρό πραγματάκι που είναι μέρος του κόσμου του, θέλει να το μάθει, να δει τις λειτουργίες του, την χρησιμότητα και τις αντιδράσεις του.

Αυτή η επιθυμία είναι που τον οδηγεί διαρκώς σε ανακαλύψεις και εφευρέσεις. Μία από αυτές είναι και το drone, που τα τελευταία δύο χρόνια χρησιμοποιείται παντού και του δίνει πρόσβαση σε άβατα σημεία.

Κι όχι μόνο. Του δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσει την ζωή των ζώων χωρίς να χρειαστεί να έχει φυσική παρουσία, όπως στο παρελθόν, το οποίο πολλές φορές

μπορεί να προκαλέσει μια επιτηδευμένη συμπεριφορά από τα ζώα και να οδηγήσει σε εντελώς λάθος συμπεράσματα. Το drone είναι το εργαλείο του για να μαθαίνει χωρίς να παρεμβαίνει.

Αυτό δεν είναι πάντα επιτυχημένο βέβαια. Υπάρχουν περιπτώσεις ζώων που αντιλαμβάνονται μερικά πράγματα παραπάνω και παρεμβαίνουν αυτά. Ο χιμπατζής στον ζωολογικό κήπο Burger Zoo στο Άρνεμ της Ολλανδίας, είχε λοκάρει το βλέμμα του στο drone και είχε ετοιμαστεί για να χτυπήσει.

Πήρε και ένα ξύλο και μόλις πλησίασε αρκετά, του έριξε δύο φορές και το κατέρριψε, με το βλέμμα του να είναι σε φάση «Πίσω ωρε και σας έφαγα». Και μόλις έπεσε στο έδαφος, πήγε, το πήρε και το επεξεργαζόταν.

The post Χιμπατζής βάζει στο μάτι το drone και το καταρρίπτει με συνοπτικές διαδικασίες [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα