Στον ανακριτή ο απατεώνας της Παλλήνης – Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Γ.Μ. και 10 συνεργάτες του

Πέντε μηνύσεις από δεκαέξι θύματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με ζημιά που αγγίζει τις 800 χιλιάδες ευρώ (μόνο για τους μηνυτές) και δεκάδες ακόμα θύματα που έχασαν τις οικονομίες τους, είναι ο «απολογισμός» γνωστής εταιρείας από την Παλλήνη, η οποία θεωρητικώς ασχολείται με την ενέργεια, τις βιολογικές καλλιέργειες, τις εξορύξεις μετάλλων και εσχάτως και με μαθήματα αγγλικών! Το θέμα είχε αποκαλύψει με αποκλειστικό του δημοσίευμα στις 20/3/2015 το KoolNews.gr και η υπόθεση είχε πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

(Δείτε το εδώ)

Μετά από μηνύσεις 16 θυμάτων της απάτης, τα οποία εκπροσωπούνται από την ίδια δικηγορική εταιρεία, ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών, αφού διενήργησε προκαταρκτική εξέταση, άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον ηθικό αυτουργό Γ.Μ. και 10 συνεργάτες του και παρέπεμψε την υπόθεση σε Τακτικό Ανακριτή. Οι κατηγορούμενοι, πλέον, βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρότατες κατηγορίες, ενώ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, συλλέγονται συμπληρωματικά στοιχεία από τους συνηγόρους των μηνυτών, που ενδεχομένως να στοιχειοθετούν και εμπλοκή πολλών ακόμα προσώπων, κάποια εκ των οποίων και με θεσμικές ιδιότητες. Υπό αυτό το πρίσμα, η υπόθεση αναμένεται να λάβει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το KoolNews.gr επικοινώνησε και με έναν από τους δικηγόρους των εναγόντων κ. Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος σημείωσε πως «η άσκηση διώξεως ήταν το πρώτο βήμα. Τα επόμενα αναμένονται με γεωμετρικώς αυξανόμενη ταχύτητα. Τα στοιχεία είναι συντριπτικά και τα θύματα δεκάδες. Η δικαιοσύνη είναι η ελπίδα αυτών των ανθρώπων».

The post Στον ανακριτή ο απατεώνας της Παλλήνης – Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Γ.Μ. και 10 συνεργάτες του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα