Όταν η Ντόρα Μπακογιάννη συνάντησε τον Αύγουστο Κορτώ στο καφενείο της Βουλής

Είναι γνωστό πως ο Αύγουστος Κορτώ, ο γνωστός συγγραφέας, είναι gay και μάλιστα παντρεμένος στο εξωτερικό με τον σύντροφό του επί πολλά χρόνια Τάσο Σαμουηλίδη.

Όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή για το σύμφωνο συμβίωσης. Με ένα διαρκές χαμόγελο, ο κ. Κορτώ (κατά κόσμον Πέτρος Χατζόπουλος) συνομιλούσε με πολύ κόσμο, μεταξύ των οποίων και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η

βουλευτής της ΝΔ, η οποία ήταν αναφανδόν υπέρ της υπερψήφισης του συμφώνου συμβίωσης κάποια στιγμή σηκώθηκε από το τραπέζι που καθόταν και πλησίασε την παρέα, όπου καθόταν ο γνωστός συγγραφέας. «Κύριε Κορτώ, χαίρομαι που σας γνωρίζω», είπε η κ. Μπακογιάννη, προσεγγίζουσα τον κ. Κορτώ, με αποτέλεσμα ο γνωστός συγγραφέας να της σφίξει θερμά το χέρι και να της ζητήσει…να την φιλήσει σταυρωτά.

Η κ. Μπακογιάννη έμεινε για λίγη ώρα στην παρέα, όπου βρισκόταν ο γνωστός συγγραφέας και αποχώρησε στη συνέχεια για να επιστρέψει στη δική της συντροφιά. Μάλιστα, ο σύζυγος του κ. Κορτώ φορούσε και ένα κασκόλ στα χρώματα της LGBT κοινότητας, ενώ το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας παρακολούθησαν μαζί από τα θεωρεία της Βουλής.

Όσο για την κ. Μπακογιάννη, όπως προαναφέρθηκε ήταν φανατικά υπέρ του συμφώνου συμβίωσης, κοντράροντας μάλιστα έντονα και έτερους βουλευτές της ΝΔ, όπως ο Μάκης Γιακουμάτος (ψήφισε ΝΑΙ επί της αρχής και ΟΧΙ σε όλα τα άρθρα). Σήμερα, θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με όλη την οικογένειά της.

The post Όταν η Ντόρα Μπακογιάννη συνάντησε τον Αύγουστο Κορτώ στο καφενείο της Βουλής appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα