Νικήτας Κακλαμάνης: Ο Κυριάκος θα δημιουργήσει μια ΝΔ θατσερικού τύπου και Ευρωλάγνα

Πυρά κατά του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης, εκτιμώντας πως θα μετατρέψει τη ΝΔ σε ένα… «θατσερικό κόμμα», αν εκλεγεί πρόεδρος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM», και αφού εκτίμησε πως στον δεύτερο γύρο θα είναι φαβορί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη για νεοφιλελευθερισμό και θατσερισμό.

«Το δίλημμα είναι, θέλουμε μία ΝΔ θατσερικού τύπου, φιλοευρωπαϊκή; Ο Μητσοτάκης, (σ.σ. είναι

πολιτικός θατσερικού τύπου), όπως έχει πολιτευτεί τα τελευταία χρόνια και ότι έχει πει κατά διαστήματα και ότι εφήρμοσε ως υπουργός...» επεσήμανε και συνέχισε:

Θέλουμε μια φιλοευρωπαϊκή ΝΔ, αλλά Ευρωλάγνα; Ή μία ΝΔ του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού με κοινωνικό πρόσωπο, μία ΝΔ με πατριωτικές αναφορές, μία ΝΔ που δεν θα αντιπροσωπεύει μόνο την οικονομική ελίτ; Αν θέλουν την πρώτη, ψηφίζουν Κυριάκο Μητσοτάκη, αν θέλουν τη δεύτερη, ψηφίζουν Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Σχολιάζοντας την επίδοση του Άδωνι Γεωργιάδη ανέφερε πως «κατέγραψε ένα αξιοπρεπές ποσοστό, που αυτό σημαίνει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι χρήσιμο να υπάρχει μέσα στη ΝΔ, διότι ανταποκρίνεται σε ένα κομμάτι της κοινωνίας, που δεν του αρέσω εγώ, αλλά του αρέσει ο Άδωνις, και που αν δεν ήταν στην ΝΔ, μπορεί από αυτό το 10%, ένα κομμάτι να πήγαινε αλλού».

The post Νικήτας Κακλαμάνης: Ο Κυριάκος θα δημιουργήσει μια ΝΔ θατσερικού τύπου και Ευρωλάγνα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα