Παντρεύεται καραβοκύρη η Φουρέιρα!

SHOWBIZΤι αποκάλυψε ο (υποψήφιος) πεθερός της εκρηκτικής τραγουδίστριαςΠαντρεύεται καραβοκύρη η Φουρέιρα!Τετάρτη, Δεκέμβριος 16, 2015 - 14:58

«Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να 'χει ο πεθερός» λέει μια παροιμία του λαού μας. Πάντως, στην περίπτωση της Ελένης Φουρέιρα και του Σπυράγγελου Λυκούδη θέλει και ο υποψήφιος πεθερός!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Μάλιστα, ο πλοιοκτήτης Διονύσης Λυκούδης έδειξε δημόσια ότι βιάζεται κιόλας να επισημοποιηθεί το ειδύλλιο του γιου του με την εκρηκτική τραγουδίστρια!

Η τελευταία πρωταγωνίστησε το βράδυ της Δευτέρας στη γιορτή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου, πρωτεύουσα της Κεφαλλονιάς, που είναι τόπος καταγωγής του αγαπημένου της. Η πρόταση του δήμου στην Ελένη να εμφανιστεί στην εκδήλωση έγινε φυσικά μέσω του συντρόφου της Σπυράγγελου και εκείνη την αποδέχτηκε αμέσως με χαρά.

Αλλωστε, η ίδια πέρασε όλο το καλοκαίρι στο καταπράσινο νησί και είχε την ευκαιρία να κάνει παρέα τόσο με τον δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση όσο και με τον πατέρα του αγαπημένου της, ο οποίος εκτελεί χρέη αντιδημάρχου. Ο Διονύσης Λυκούδης, λοιπόν, την ευχαρίστησε από μικροφώνου το βράδυ της Δευτέρας από τη σκηνή της γιορτής, όπου βρίσκονταν οι δυο τους.

«Φυσικά, απόψε ευχαριστούμε την Ελένη, που ταξίδεψε όλη νύχτα και ήρθε για να τραγουδήσει, αν και ήταν ξενυχτισμένη» είπε στο συγκεντρωμένο πλήθος ο αντιδήμαρχος και αμέσως μετά πέταξε τη... βόμβα του: «Μην ξεχνάτε ότι θα την κάνουμε γρήγορα Κεφαλονίτισσα». Η Ελένη, που όπως φάνηκε δεν ήταν προετοιμασμένη για τέτοιου είδους δημόσιες τοποθετήσεις, χαμογέλασε με αμηχανία, χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο. Η συνέχεια τη βρήκε να τα δίνει όλα on stage.

Το άναμμα του δέντρου στο Αργοστόλι συνδυάστηκε με τα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού Αγιοβασιλάτα, στην πλατεία της πόλης. Να σημειωθεί ότι η Φουρέιρα επισκέφτηκε και το ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας «Ο Σωτήρ», προσφέροντας δώρα στα μικρά παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα