Σοκάρει η αποστεωμένη Αμάλ Αλαμουντίν – Η τελευταία της έξοδος στην Ίμπιζα αναστάτωσε το Χόλιγουντ [εικόνες]

Ακόμα μια κοινή εμφάνιση πραγματοποίησε το ζεύγος Κλούνεϊ – Αλαμουντίν, με την Αμάλ να μοιάζει ανησυχητικά αδύνατη και άκρως εξαντλημένη παρά το μακιγιάζ και τα ακριβά φορέματα.

Η όμορφη δικηγόρος ανέκαθεν υπήρξε μικροσκοπική, ωστόσο οι φωτογραφίες από την τελευταία της εμφάνιση στην Ίμπιζα στο πλευρό του συζύγου της, της Σίντι Κρόφορντ και του Μάριο Τεστίνο προκάλεσε έντονη ανησυχία και πολλά ερωτηματικά.

Πάντα κομψή και στυλάτη, επέλεξε να φορέσει ένα μίνι χρυσό φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της, καταφέρνοντας να σοκάρει με την απώλεια κιλών των τελευταίων μηνών. Πλέον, η Αμάλ είναι κυριολεκτικά φτερό στον άνεμο, ενώ ιδίως όταν βρίσκεται στην αγκαλιά του Τζορτζ Κλούνεϊ μοιάζει να… εξαφανίζεται!

Ο ίδιος ο Κλούνεϊ αποφεύγει να σχολιάσει το θέμα, ενώ τα διεθνή Μέσα κάνουν λόγο για προχωρημένο στάδιο ανορεξίας. Όπως και να έχει, η νευρική ανορεξία κατά κοινή ομολογία μαστίζει το Χόλιγουντ, καθώς μετά την Αντζελίνα Τζολί που πλέον ζυγίζει 37 κιλά, ο κώδωνας χτυπά τώρα και για την Αμάλ…

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Σοκάρει η αποστεωμένη Αμάλ Αλαμουντίν – Η τελευταία της έξοδος στην Ίμπιζα αναστάτωσε το Χόλιγουντ [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα