Σκάρλετ είσαι μία και μοναδική – Η Γιόχανσον σού θολώνει το μυαλό

Λοιπόν παιδιά δεν μπορώ να πω πολλά. Κάθε φορά που πρέπει να γράψω κάτι για την Σκάρλετ Γιόχανσον, το μυαλό, θολώνει, μαυρίζει, αδρανοποιείται.

Γράφει ο... Παραλίας

Η Σκάρλετ λοιπόν είναι η μοναδική (είναι όντως μοναδική) που έχει κερδίσει τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας από το περιοδικό Esquire και το Playboy δύο φορές, το 2006 και το 2013 αντίστοιχα. Ήταν η μούσα του σκηνοθέτη Γούντι Άλεν για πολλά χρόνια,

και η μούσα εκατομμυρίων ανδρών σε όλο τον κόσμο. Τα κορίτσια του Jenny.gr έκαναν ένα μικρό αφιέρωμα για αυτήν αναδεικνόντας το στυλ και την προσωπικότητά της. Εμείς θα ασχοληθούμε λίγο παραπάνω μαζί της, μιας και δεν το κάνει αυτή με εμάς.

Γεννημένη στη Νέα Υόρκη, άρχισε να παίζει επαγγελματικά από την ηλικία των οχτώ. Το 1990 έκανε το ντεμπούτο στην ανεξάρτητη θεατρική παραγωγή «Sophistry» μαζί με τον Ήθαν Χοκ. Και μερικά χρόνια αργότερα άφησε τους κριτικούς άφωνους με την ερμηνεία της στο «The Horse Wisperer».

Η συνέχεια δικαίωσε όσους μίλησαν για την πιο ανερχόμενη ηθοποιό στις ΗΠΑ. Μαγεία στο «Κορίτσι με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι», μαγεία στο «Χαμένοι στη μετάφραση», μαγεία στο Match Point, μαγεία στο «Μαύρη Ντάλια» και πάει λέγοντας...

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Jenny.gr

The post Σκάρλετ είσαι μία και μοναδική – Η Γιόχανσον σού θολώνει το μυαλό appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα