Ο Αστέρας Τρίπολης γράφει ιστορία με το 4-2 επί της Ροβανιέμι

Ο Αστέρας Τρίπολης, μετά το 1-1 στη Φινλανδία είχε το πλεονέκτημα, ωστόσο λίγο έλειψε να χάσει την πρόκριση μέσα από τα χέρια του και θα αντιμετωπίσει την Μάιντς του Στέφανο Καπίνο...

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα καθότι κατάφερε να «χτίσει» ένα προβάδισμα άξιο πρόκρισης. Στο 12' ο Κουρμπέλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του πορτιέρο των Φινλανδών και άνοιξε το σκορ. Λίγο πριν εκπνεύσει το ημίχρονο ο Αστέρας είχε τριπλό κέρδος. Κέρδισε πέναλτι, την αποβολή του τερματοφύλακα της Ροβανιέμι και τον 2-0 με τον Ντε

Μπλάσις.

Στο δεύτερο μέρος, το προβάδισμα του Αστέρα Τρίπολης, εκμηδενίστηκε μέσα σε δέκα λέπτα. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την υπέρβαση και ισοφάρισαν. Οι Αρκάδες, όμως, δεν μπορούσαν να χάσουν την πρόκριση και μετά την αφύπνιση του 2-2 χτύπησαν στο...ψαχνό, έβαλαν άλλα δύο τέρματα και έγραψαν ιστορία πετυχαίνοντας την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ουσέρο, Κουρμπέλης (71' Μπακασέτας), Ρόλε, Μάσα (75' Μουνάφο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (69' Μπαντιμπανγκά).

ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ: Σάχλγκρεν, Σάξμαν, Ομπίλορ, Λάχντενμακι, Μάγιαβα, Μάκιταλο, Όκονεν, Γκέι, Όταρου (45'+5 Φόρσμαν), Νιάσι (84' Λάχτινεν), Κόκο (71' Εμενίκε Μπάτσου).

The post Ο Αστέρας Τρίπολης γράφει ιστορία με το 4-2 επί της Ροβανιέμι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα