Σαμαράς παραγγέλνει, Στουρνάρας πληρώνει: «Γιάννη εγώ θα πάρω μία χωριάτικη»

Κάθε τι ελληνικό επιχειρεί να «στηρίξει» ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, και αυτό φαίνεται ακόμη και στο... φαγητό του.

Μάλιστα, σε ένα γεύμα εργασίας που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον στενό του συνεργάτη και υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ο πρώτος έδωσε της εξής παραγγελία στη σερβιτόρα

της «Βιβλιοθήκης» στο Κολωνάκι όπου βρέθηκαν οι δυο τους: «Θα πάρω μια χωριάτικη σαλάτα και τίποτα άλλο».

Την ίδια ώρα οι αγορές για την έκδοση ομολογιακού δανείου, έπαιρναν φωτιά και φυσικά το τραπέζι - εκτός από τη χωριάτικη σαλάτα του Έλληνα πρωθυπουργού είχε πέσει και το θέμα των ημερών, που φυσικά δεν είναι άλλο από την έκδοση της Ελλάδα στις αγορές έπειτα από τέσσερα χρόνια. Οι δύο άνδρες, κάθισαν διακριτικά στο βάθος της καφετέριας και συζητούσαν για τα επιτόκια και για το πώς θα μειωθούν, ενώ στην πορεία στην παρέα τους προστέθηκε και ένας διευθυντής εφημερίδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, κάποια στιγμή ακούστηκε να λέει «κάτω από το... πέντε», ενώ όσοι τους είδαν δεν πίστευαν στα μάτια τους. Αντίκριζαν τον πρωθυπουργό με υπουργό Οικονομικών σε τελείως διαφορετικό προφίλ τους να είναι χαλαροί, τρώγοντας χωριάτικη σαλάτα και πίνοντας Σουρωτή συζητούσαν για την ιστορική έξοδο της χώρας μας στις αγορές. Η χαρά και η ικανοποίηση στο πρόσωπο του κ. Στουρνάρα ήταν εμφανείς, τόσο που πλήρωσε ευχαρίστως τον λογαριασμό.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα