Πύραυλος εκτοξεύεται στο διάστημα, επιστρέφει και προσγειώνεται με ακρίβεια [βίντεο]

Το να βλέπεις έναν διαστημικό πύραυλο να εκτοξεύεται με τελικό του προορισμό το διάστημα σε κάνει να νιώθεις λες και θα βρεθείς κι εσύ εκεί, τα μάτια του κάνουν ένα άλμα προς τα πάνω και το βλέπεις να ταξιδεύει στο αχανές σύμπαν.

Λοιπόν μην φαντάζεσαι πολλά γιατί οι πύραυλοι δεν είναι φτιαγμένοι για να κάνουν τρομερό ταξίδι στο διάστημα και φτάνουν μέχρι το κατώτερο σημείο της Ιονόσφαιρας περίπου και μετά είτε διαλύεται ψηλά είτε διαλύεται πίσω στη Γη. Όπως και να έχει όμως, για εμάς που έχουμε δει την απογείωση διαστημοπλοίων από την παραμορφωμένη εικόνα της τηλεόρασης, το να

βλέπουμε έναν πύραυλο να εκτοξεύεται, να αγγίζει το όριο του και να επιστρέφει στο έδαφος με απόλυτη ακρίβεια λες και κάποιος το οδηγεί είναι εντυπωσιακό.

Η ομάδα Blue Origin στο Τέξας, εφάρμοσε το σχέδιο της, έστειλε τον πύραυλο στα 100.000 μέτρα και τον είδε να προσγειώνεται χωρίς να προκαλέσει την παραμικρή ζημιά ή να πάθει κάποιου είδους βλάβη. Οπότε άνοιξαν σαμπάνιες και το πανηγύρισαν δεόντως.

The post Πύραυλος εκτοξεύεται στο διάστημα, επιστρέφει και προσγειώνεται με ακρίβεια [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα