«Προδοσία» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Το έργο του Χάρολντ Πίντερ σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου

Ένα από τα σημαντικότερα έργα του σπουδαίου βρετανού δραματουργού Χάρολντ Πίντερ, η «Προδοσία», επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, την Άνοιξη του 2016, σε μια παράσταση-περιήγηση στον χώρο και τον χρόνο.

Στους τρεις ρόλους του έργου τρεις σημαντικοί ηθοποιοί της νεότερης γενιάς: Γιώργος Γλάστρας, Μαρία Σκουλά και Νίκος Ψαρράς, στην πρώτη τους συνεργασία με τον σκηνοθέτη Γιάννη Μόσχο.

Το έργο παρακολουθεί

τη δεκαετή διαδρομή της ερωτικής σχέσης ενός άντρα (Τζέρρυ) με τη σύζυγο του καλύτερου του φίλου (Έμμα και Ρόμπερτ). Ο συγγραφέας αφηγείται την ιστορία των τριών ηρώων του μέσα από εννέα, σύντομες, σκηνές, χρησιμοποιώντας μια ευφυή ανατροπή: οι σκηνές ακολουθούν ανεστραμμένη χρονολογική σειρά.

Η παράσταση ξεκινά με τη συνάντηση των δύο πρώην εραστών, δύο χρόνια μετά τη διακοπή του δεσμού τους, και πηγαίνει πίσω στο χρόνο, για να καταλήξει τη μέρα που ξεκινά ο «παράνομος» δεσμός τους, δέκα χρόνια πριν.

The post «Προδοσία» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Το έργο του Χάρολντ Πίντερ σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα