Ποιος ξεγέλασε την Κέιτ;

Κατά καιρούς πολλά έχουν ακούσει για τα ελληνικά περιοδικά για τα ρετούς και το photoshop (επεξεργασία εικόνας) που έχουν υποστεί κατά καιρούς Έλληνιδες σταρ στις παραλίες.

Στήθη έχουν ανασηκωθεί, η κυτταρίτιδα έχει εξαφανιστεί και γενικώς η εικόνα έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Το αμερικανικό περιοδικό star όμως το πήγε όλο το θέμα ένα βήμα παραπέρα. Στο τεύχος που κυκλοφορεί, έχει εξώφυλλο την Κέιτ

Μίντλετον, με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά και με τίτλο “Είναι δίδυμα. Το σκάνδαλο μετατράπηκε σε χαρά”. Όλα αυτά θα ήταν μια χαρά, αν ήταν όμως αληθινά, γιατί όπως αποδείχθηκε τίποτε από αυτά δεν ισχύει. Τα αμερικάνικα site που ανακάλυψαν πρώτα την απατεωνιά βρήκαν την ίδια φωτογραφία και τι ακριβώς “πείραξαν”, ώστε να εμφανίσουν την Κέιτ έγκυο.

Στη συγκριτική φωτογραφία φαίνεται ότι αύξησαν την κοιλιά της Κέιτ, κόντυναν το χέρι της ώστε να μπει στη εξώφυλλο το ποτήρι με το νερό που κρατούσε, ως ένα ακόμη δείγμα, μια και οποίος δεν πίνει αλκοόλ σύμφωνα με το περιοδικό είναι έγκυος. Επίσης μέσα στη βιασύνη του ρετούς εξαφανίστηκε και το δαχτυλίδι αρραβώνων της Κέιτ.

Το να θα ζητήσει συγνώμη ή όχι το περιοδικό είναι το λιγότερο που ενδιαφέρει την Κέιτ αυτή τη στιγμή, μια και κάθε μέρα που περνάει χωρίς να δημοσιεύεται γυμνή της φωτογραφία, είναι μια καλή μέρα για την Κέιτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα