«Είμαι ο μεγαλύτερος μαλάκας στην Ελλάδα»

Ο εραστής της παπαδιάς ξεσπά μέσα από το κελί, στρέφεται με οργή και πίκρα κατά της ερωμένης του και υπονοεί πως τον παπά δεν τον σκότωσε αυτός αλλά… άλλος αγαπητικός!

Λίγες μέρες μετά το ραβασάκι που φέρεται να έστειλε στο κελί του Κορυδαλλού όπου κρατείται η Θεοδώρα Καρβελά , ο εραστής της δίνει συνέντευξη μέσα από τη φυλακή και υποστηρίζει ότι είναι σχεδόν αθώος: «Έριξα με κλειστά τα μάτια. Δεν ξέρω τι έγινε. Η κυρία τα ξέρει. Είχε βάλει και άλλα άτομα να τον σκοτώσουν. Εγώ της είχα πει να χωρίσει, αντί να κάνει αυτό το πράγμα. Πώς έγινε εκείνη την ώρα ούτε που ξέρω και έριξα με κλειστά

τα μάτια. Έριξα με τα μάτια κλειστά με επτά νούμερο σκάγι και σηκώθηκα και έφυγα μετά τι έγινε δεν ξέρω. Δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας. Αφού έριξα, έφυγα, αλλά μετά άκουσα ένα αμάξι να μαρσάρει. Δεν τον σκότωσα εγώ».

Ο Νίκος Παναγόπουλος, λέει μάλιστα ότι μέχρι τελευταία στιγμή έλεγε στην παπαδιά να μην σκοτώσουν τον 53χρονο σύζυγό της, ιερέα Αθανάσιο Αυγερόπουλο: «Ήθελε να τα φάει όλα, της είχε φάει 30 χρόνια από τη ζωή της και την πλήρωσα τη νύφη εγώ. Εγώ είμαι το μεγαλύτερο θύμα, ο μεγαλύτερος μ…ς που υπήρχε στην Ελλάδα»!

Δες το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα