Πεινάει και το Hollywood

Εντάξει για να είμαστε ειλικρινείς δεν πείνασε κι όλας, αλλά ο Brand Pitt αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα στο δικό του μικρόκοσμο.

Ο 48χρονος star δήλωσε στο BBC ότι θα πρέπει να μάθει να τα βγάζει πέρα με μισθό κάτω από 10 εκατομμύρια δολάρια ανά ταινία. Και όχι μόνο αυτός αλλά όπως δήλωσε, αλλά όλοι οι A-list ηθοποιοί του Hollywood, μια και οι μέρες που οι μισθοί είχαν 10 ψηφία, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Συγκεκριμένα είπε: «Αυτό το πράγμα έχει πλέον πεθάνει» και εξήγησε ότι αυτή η αριθμητική δεν δουλεύει αυτή τη στιγμή, διότι πολλά από τα studio έχουν ζημιωθεί από την οικονομική ύφεση, οπότε στοιχηματίζουν σε μεγαλύτερες και προκλητικές παραγωγές και έτσι δεν περισσεύουν και πολλά χρήματα για να μοιραστούν οι star.

Και πάνω που πήγαμε να τον λυπηθούμε τον διάσημο star, διάφορα δημοσιεύματα στο internet τον κατηγορούν ως ανειλικρινή, μια και στις περιπτώσεις των ηθοποιών, όπως ο Pitt, υπάρχουν αμοιβές που παίρνουν προκαταβολικά (πριν από την προβολή της ταινίας), αλλά τα περισσότερα χρήματα μπαίνουν στο ταμείο των star, στο τέλος των προβολών, όταν γίνεται η συνολική εκκαθάριση της ταινίας. Σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί πρώτης γραμμής παίρνουν ποσοστά επί των συνολικών εισπράξεων και συνήθως κάποιο μπόνους όταν η ταινία ξεπεράσει το φράγμα κάποιων εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Κουράγιο Pitt, υπάρχει πάντα η ελπίδα ότι θα φέρει στο σπίτι τα έξτρα εκατομμύρια η Angelina.

Keywords
Τυχαία Θέματα