«Κάνω τρεις δουλειές»

Η πάντα σέξι και ωραία Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε η πρώτη γυναίκα που μπήκε στο ανδροκρατούμενο κάστρο της πρωινής εκπομπής του Nitroradio 102,5  καλεσμένη του Πάνου Δότσιου και του Βαγγέλη Χαρισόπουλου.

Η παρουσιάστρια του FThis TV του Αντέννα , τραγούδησε το La Isla Bonita της Μαντόνα μίλησε με SMS με τον σύζυγό της Θέμης Σοφό, και πήρε το πλευρό της Δήμητρας Γαλάνη στη διαδικτυακή διαμάχη με τον Μανώλη Καψή .

Διαβάστε τις πιο καλές ατάκες της συνέντευξής της:

- Δεν νομίζω ότι η γυναίκα στα 30 βρίσκει ώριμο τον άνδρα που είναι

30.

- Φυσικά και οι δικηγόροι, φίλοι του Θέμη με ρωτάνε για τη Showbiz. Οι δικοί μου φίλοι συνέχεια ζητάνε νομικές συμβουλές από το Θέμη, όπως «έχω ένα χωράφι και κάποιος έχει βάλει ένα πάσσαλο, τι να κάνω»

- Κάνουμε τρεις δουλειές για να παίρνουμε όσα παίρναμε σε μία

- Τώρα που έχω αρχίσει πάλι και πληρώνομαι, με έχει πιάσει μια τσιγγουνιά, άλλο πράγμα! Δεν χαλάω τίποτα! Γιατί όταν περνάς μια τέτοια εμπειρία, δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το αύριο.

- Γράφω τα πάντα στο Twitter. Όταν ξυπνήσω, θα κάνω μια επίσκεψη στο timeline Στην αρχή δεν πίστεψα ότι ήταν ο ίδιος ο Καψής . Αλλά όταν το έψαξα, έμεινα με το στόμα ανοικτό. Όταν εκφράζεσαι με αυτό τον απαίσιο τρόπο όχι απλά χάνεις το δίκιο σου, αλλά βγαίνεις λάθος στα μάτια όλων.

- Για μένα δεν πρέπει να είσαι άμα τη εμφανίσει παρουσιαστής και να ψάχνεις μόνο τον πρωταγωνιστικό ρόλο . Και επειδή ακριβώς στην τηλεόραση οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι μετρούνται στα δάχτυλα πρέπει να είσαι έτοιμος να συμβιβαστείς και με κάτι άλλο που θα σου αρέσει εξίσου. Σημασία έχει να έχεις δουλειά, όχι να κάνεις εκπομπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα