Παρουσιάστηκε στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου

11:32 4/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Λίγες ώρες από τη στιγμή που έπαψε η διαδικασία του αυτοφώρου, εμφανίσθηκε στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου, Δημήτρης- Γιώργος.

Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος ήταν άφαντος είναι από το απόγευμα της Τετάρτης και αναζητείτο στο πλαίσιο Αυτόφωρου έπειτα από την επίθεση και τον ξυλοδαρμό που διέπραξε εναντίων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μετά από την αποκάλυψη του βίντεο στο οποίο φαίνεται να συνομιλεί

ο πατέρας του και πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, και να του αποκαλύπτει ολόκληρο παρασκήνιο πίσω από τις συλλήψεις των βουλευτών του κόμματος.

Ο υιός Μπαλτάκος σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε σε χρυσαυγίτες χτυπώντας με κλοτσιές τις πόρτες των γραφείων της ΧΑ. Μπήκε μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έδωσε δύο χαστούκια στον βουλευτή κ. Αρβανίτη, μπουνιές στον βουλευτή κ. Κούζηλο και χειροδίκησε κατά του βουλευτή κ. Ματθαιόπουλου ρίχνοντας του κλοτσιές. Ταυτόχρονα επιτέθηκε εναντίον όλων με ακατονόμαστες ύβρεις.

Σοβαρές οι επιπτώσεις από τον ξυλοδαρμό των βουλευτών από τον υιό Μπαλτάκο

Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν στο πατρικό του, ωστόσο εκεί δεν βρήκαν κανένα μέλος της οικογένειας και έκτοτε ξεκίνησε η αναζήτησή του ώστε να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Επίσης, ο αξιωματικού του Λιμενικού που υπηρετεί στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών, το πρωί της Πέμπτης έκανε γνωστό πως δεν εμφανίστηκε το πρωί ούτε στο αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος ως όφειλε και ως εκ τούτου αναζητείτο και από το Λιμενικό.

Από τη στιγμή που παρουσιάστηκε, οι αστυνομικές δυνάμεις θα πρέπει να προχωρήσουν τυπικά στη σύλληψή του και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ναυτοδικείου. Ενώ έχει τεθεί ήδη σε διαθεσιμότητα από το Λιμενικό και σε βάρος του διατάχθηκε ΕΔΕ, έπειτα από την επίθεσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα